CEWE Fotószolgálat
Bevásárlókosár:
Ön itt van: Fotókidolgozás > Azonnali fotókidolgozás > Fotóterminál

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
Hétfőtől vasárnapig!
Szolgáltatásaink
Munkanapokon
elérhető ügyfélszolgálat
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem
Zur Bestellsoftware
CEWE Fotóterminál partnerüzleteinkben

Azonnali fényképkidolgozásra van szüksége? A technológiának köszönhetően immáron bizonyos üzleteinkben lehetősége van az azonnali fényképelőhívásra! Bármikor előfordulhat, hogy hirtelen nélkülözhetetlenné válik a képelőhívás. Ebben az esetben nem szükséges a szállítási időhöz alkalmazkodnia! A fotó terminálok segítségével helyben elkészülnek kedvenc fényképei korlátlan mennyiségben és kiváló minőségben!Mit kell tennie, ha igénybe szeretné venni azonnali fényképnyomtatás szolgáltatásunkat?A fotóterminálok kezelése rendkívül egyszerű.

Számítógépen tárolt fotóit másolja át egy adathordozóra - pl. pendrive, memóriakártya, CD/DVD; telefonon tárolt fényképek számára adatkábelt biztosítunk. Helyezze az adathordozót a fotóterminálba és válassza az azonnali fotó nyomtatást.Az azonnal nyomtatható termékek árait megtalálhatja az üzletekben elhelyezett fotóterminálon.Kizárólag az alábbi üzletekben vehető igénybe azonnali nyomtatás szolgáltatásunk:FÉNYKÉPELŐHÍVÁS AZONNAL A CEWE PARTNER ÜZLETEIBEN

Üzleteinkben elérhető fotóterminál szolgáltatások
Azonnali fotókidolgozás - fotó nyomtatás prémium minőségű fotópapírra

 

 

Egyedi üdvözlőkártya készítés percek alatt
12 oldalas 15x20 cm méretű fényképes naptár nyomtatás gyorsan


Lehetősége van fotóit, üdvözlőkártyáit és fényképes naptárait üzleteinkben azonnal kinyomtatni és magával vinni.


Azonnali fotókidolgozás

Alig várja már, hogy a legjobb családi fotókat a kezében tarthassa? Máris meg szeretné mutatni barátainak a nyaralás képeit, pedig még csak ma érkezett haza? A legújabb fotóterminálnak köszönhetően már üzleteinkben kinyomtathatja és magával viheti fotóit – csúcsminőségű fotópapíron, kifogástalan minőségben.

Választható képméretek:
  • 10 x 15 cm
  • 13 x 18 cm szegéllyel
  • 15 x 20 cmÜdvözlőkártyák

Elfelejtett egy szülinapot vagy gratulálni szeretne barátai újszülött kisbabájához? Mostantól nem kell a hagyományos képeslapokhoz nyúlnia, ha gyorsan szüksége van egy üdvözlőkártyára. Az új fotóterminálon a legkülönbözőbb témákban percek alatt készíthet teljesen egyedi üdvözlőkártyákat - saját fotóval, szöveggel és attraktív designelemekkel! Szolgáltatásunk egyik előnye, hogy az üdvözlőkártyák darabonként is megrendelhetőek.
Fényképes naptárak

Az ideális ajándék az utolsó pillanatban a barátoknak vagy családtagoknak: 15 x 20 cm-es saját fotókkal készített naptár! Az új fotóterminállal percek alatt összeállítható a 12 egyedi lap és a borító – ami azonnal nyomtatható és elvihető. Igazán praktikus: a szerkesztés során számos szemet gyönyörködtető elrendezés választható, valamint a kezdő év és hónap is szabadon állítható.
Azonnali poszter nyomtatás fotópapírra 20x30 cm méretben
Poszter kollázs készítés gyorsan - automatikus funkcióval vagy önállóan
Igazolványkép nyomtatás standard méretben - azonnal

 

 


Poszterek


Legszebb felvételei megérdemelnek egy különleges formátumot! Sok olyan emlék van, amely csak poszter méretben érvényesül igazán: az utóbbi nyaralás legjobb pillanata vagy a legjobb esküvői fotó vagy akár egy portré a szíve választottjáról.

Válassza a poszter méretet, hogy az apró részleteket kiemelhesse. Digitális fotói csúcsminőségű fotópapíron akár 20 x 30 cm méretben.Poszter kollázs

Legszebb fotói együtt egy képen: saját háttérképpel vagy attraktív designelemekkel és kollázs sablonokkal. Az automatikus kollázs funkcióval a fotóterminál pillanatok alatt elkészíthető a fotó-kollázs.Igazolványképek

Sürgősen szüksége van egy igazolványképre? A fotóterminállal már igazolványképeket is készíthet - egyszerűen és villámgyorsan, tökéletes minőségben! Ehhez kérjük vigye magával a legutóbbi igazolványképet digitális formában.
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.