Rendeléskövetés
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088

Fényképes szakácskönyv hozzávalók: szeretet, öröm, érzések

Örörkítse meg receptjeit és emlékeit

Egy szakácskönyv tele ötletekkel és lehetőségekkel

Töltse le CEWE Fotóvilág szoftverünket és az Önnek leginkább tetsző sablont és állítsa össze egyedi szakácskönyvét!

Legjobb recept ötleteim vendégek számára

Most új elrendezéseket is talál, melyeket saját elképzeléseinek megfelelően nagyon egyszerűen ki tud egészíteni kedvenc receptjeivel és fotóival.

Letöltéshez

Süteményes könyvem

Örökítse meg saját fényképes süteményes könyvét, melybe a nagymamák receptjei mellett egyéb édes finomságok is helyet kapnak.

Letöltéshez

Kedvenc receptjeim

Összeállítottunk Önnek egy kis válogatást kedvenc receptjeinkből.

Letöltéshez

Úti szakácskönyvem

Állítsa össze személyes úti szakácskönyvét a legutóbbi utazása során fogyasztott finomságok receptjeiből és fotóiból.

Letöltéshez

Gyűjtse össze a hozzávalókat és az emlékeket egy személyes CEWE fényképes szakácskönyvben

Gyűjtse össze kulináris élményeit, kipróbált ételeit saját személyes CEWE fényképes szakácskönyvébe. Ezzel egyidejűleg új inspirációt is szerezhet saját magának a konyhában. Így a "Családom és én", illetve a "Kedv az élvezetekre" folyóiratok profi szakácsai segítségével szakácskönyvet és süteményes könyvet állítottunk össze Önnek nagyszerű receptsablonokkal, melyeket egyszerűen ki tud egészíteni, illetve melyeket saját ízlése szerint módosítani, bővíteni tud, azaz teljes mértékben személyre tud szabni.

Beletehet saját étkezései alkalmával készített fényképeket, összetevőket és elkészítési javaslatokat, de akár bármely más szép pillanatot is megörökíthet benne. Egy dolog biztos: amikor belelapoz minden egyes alkalommal érzéseket, ízeket és illatokat fog felidézni Önben. Örökítse meg mindezt a sok emléket - akár saját magának, akár ajándékként gyermekeinek, unokáinak vagy barátainak.

Azért, hogy Önnek ne teljesen az elejéről kelljen hozzákezdenie, összeállítottunk néhány ingyenesen használható sablont. A könyvnek ezáltal már majdnem kész oldalai vannak - melyek recepteket is tartalmaznak. A sablon tervezetbe egyszerűen be tudja tenni saját fotóit.

Legyen szó akár a vendégek számára készíthető ételek receptjeiről, a kedvenc receptekről, a sütésről, vagy a legutóbbi nyaralás során elfogyasztott kulináris ételekről - mindenki megtalálja a saját ízlésének leginkább megfelelő sablon tervezetet. Jól áttekinthető Összetevő listát, érthető útmutatót, mely lépésről-lépésre bemutatja, mit hogyan kell csinálni, illetve étvágygerjesztő fotókat is tartalmaznak a sablonok.

** Az egyes tartalmak (képek) letöltésével a felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy a tartalmakat kizárólagosan eredetmegjelöléssel és a CEWE előírásoknak megfelelően (szerzői jog, stb.), használja és így a CEWE-t mentesíti harmadik fél által támasztott követelésekkel szemben.

Néhány recept nem igazán az Ön ízlésének megfelelő? Akkor cserélje ki azokat saját kedvenc ételére. Tegyen hozzá saját további összeállításokat úgy, hogy egyszerűen növeli az oldalszámot. Természetesen akár saját tematikájú szakácskönyvet is készíthet, pl. vegán szakácskönyvet. Vagy egy témához kapcsolódóan össze is gyűjthet különféle recepteket: snack-ekből és falatkákból össze lehet állítani pl. egy party-szakácskönyvet. Igazítsa hozzá a hátteret és a clipartokat, játsszon a színekkel és a keretekkel, tegye bele saját tippjeit és természetesen a megfelelő saját fotóit. Játszva elkészítheti saját személyes fényképes szakácskönyvét. Egy kézikönyv, egy szép emlék vagy egy saját készítésű ajándék bármely alkalomra.