Rendeléskövetés
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088

Kreatív tippek

Közös öröm: szeretettel megtervezett mobiltelefon tokok partnerlookban

A személyes, és összehangolt mobiltelefon-kiegészítőkkel Önnek és a szeretett személynek van valami a zsebében, amely újra és újra egymásra emlékezteti Önöket

Egymáshoz illő telefon tokok olyan ajándékok, amelyekkel kedvesének és önmagának kedveskedhet egyszerre. Az egyik tokon Ön látható, a másikon pedig a megajándékozott. Online szerkesztőnkben szinte minden kereskedelmi forgalomban levő okos telefonhoz talál egyszerűen szerkeszthető tokokat és díszítőelemeket.

Inspirációra van szüksége? Összegyűjtöttünk néhány ötletet az Ön számára.

Elrendezések kedves feliratokkal

A tokok egymás mellett egy fotónak tűnnek

Hagyja, hogy a mobil tokok a feliratokon keresztül beszéljenek magukért! Használja az "Elrendezés" menü alatt található romantikus, de feltűnő, kézírás jellegű elemeket, amelyeket egyszerűn csak a tokra kell húznia. Alternatív megoldásként teljesen tetszőleges szöveg írásához is választhat feltűnőbb betűtípust.

A megfelelő minta

Partner tokok rendeléséhez a legmegfelelőbb egy olyan fotó, amelyen mindketten rajta vannak. Szerkesztéskor helyezze ugyanazt a fotót a tokokra, majd igazítsa a megfelelő helyzetbe a látható kivágást. A lényeg, hogy a kész tokok egymás mellé helyezésekor álljon össze a kép. Érdemes olyan fotót választani, amely ugyan részleteiben is izgalmas, de közös egészként a leglátványosabb. Ilyen fotó lehet például, amelyen csókolóznak, fogják egymás kezét vagy éppen mélyen egymás szemébe néznek. Közös képet akár mesterségesen is előidézhetnek: fotózzák le egymást ugyanazon a tetszőlegesen helyszínen. A felvételek készítése közben nézzenek pontosan abba az irányba, ahová partnerüket képzelik! A végeredmény egy, a fentihez hasonló pillanat is lehet, melyben úgy tűnik, mintha együtt ugrottak volna a levegőbe.

Kevés szöveg - több egyéniség

Két mobiltelefontok fekszik az asztalon. Egy férfit és egy nőt ábrázolnak, akik kerékpárok kormányán áthajolva csókolóznak. A telefontokokról színes zsinórok lógnak.
Tervezze meg kész elrendezéseink segítségével a mobiltelefon tokokat. A javaslatokat bármikor testreszabhatja.

Ha a javasolt elrendezések egyikét használja a telefon tokjának megtervezéséhez, csak húzza a fényképét a helyőrzőre. Ezután még személyesebbé teheti az ajándékát: használja a szöveges eszközt személyes feliratok hozzáadásához, például az első randevú dátumát vagy az esküvőjük napját. A betűtípust és méretet a szöveges menüben állíthatja be. Győződjön meg róla, hogy mindig felvétele legyen a középpontban!

Teljesen elkötelezve

Két mobiltelefontok fekszik az asztalon. Egy férfit és egy nőt ábrázolnak, akik kerékpárok kormányán áthajolva csókolóznak. A telefontokokról színes zsinórok lógnak.
Harmonikus színjáték: Párosítsa egymással a mobiltelefon-láncokat és a klipartokat.

Az elrendezések mellett kreatív klipartokkal kölcsönözhet egyedi megjelenést mobiltelefon tokjainak. A szerkesztőben szűrjön a "Szerelem” kategóriára, és húzza a kívánt ikonokat vagy képecskéket a tokra.

Sok örömet és szerelmes pillanatokat kíván a CEWE csapata