CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Alkalmak > CEWE Designvilag

A legújabb lakás és divat trendek ihlették legújabb kreatív oldalunkat. Skandináv frissesség, élénk színek, leheletnyi könnyedség - ügynökségünkkel együttműködve ezen a, új irányelvek mentén hozunk létre folyamatosan újabb és újabb designelemeket.

Video ansehen

Egy nőies trend: fémes réz és aranyréz árnyalatok versenyeznek rózsaszín struktúrákkal. Visszafogott, könnyed árnyalatok, kiegészítve a sárga és a barack melegségével.

CEWE Fotókönyv

A legszebb nap és a különleges emlékek megörökítésére!

Használja ki a Fotóvilág rendelőszoftver által adott lehetőségeket, böngésszen az előre megszerkesztett CEWE FOTÓKÖNYV hátterek és sablonok közül. A rózsaszín minden árnyalatában pompázó hátterek, kiegészítő elemek, clipartok és keretek alkalmazásával emelheti ki az egyszeri pillanatokat a többi közül!

Fényképes ajándéktárgyak

Fényképes ajándéktárgyak

Üdvözlőlapok

Üdvözlőlapok

Trendtipp - cewe

Ez a rózsaszínes, metálos színvilág jelenti az előttünk álló év kedvenc trendjét. Nőiesen, játékos és sejtelmes. A minták és a textúrákat a fémes részletek emelik ki. Csillogjon Ön is a CEWE termékekkel!

A fa és a természet többi eleme adja ennek az iránynak az alapját. A természetes anyagok, a fa meleg hangulatát jáde és vízkék árnyalatok frissítik.

Üdvözlőlapok a különleges alkalmakra

Az Ön egyedülálló felvételei, eredeti szövegek és a CEWE KÉPESLAPOK mintája? Ebből a kombinációból csak valami nagyon izgalmas sülhet ki! Természetes hatású képeihez válasszon egyszínű, világos háttereket, hiszen ezt a trendet a visszafogott természetesség jellemzi. p>

CEWE FALI DEKORÁCIÓK

CEWE FALI DEKORÁCIÓK

Fényképes ajándéktárgyak

Fényképes ajándéktárgyak

Az oldal tetejére

Könnyedség mindenek felett: a fa világos árnyalatai zöld színekkel kombinálva, skandináv stílusban, trendi kiegészítőkkel - ez szerelem első látásra!

Nagy méretek elegáns kivitelezésben

Nagy méretek elegáns kivitelezésben

A nappali vagy a hálószoba dekoráció koronája lehet, de kitűnő ajándékötlet is egy szokatlan méretű, esetleg alakzatú fali dekoráció. Rengeteg felület közül választhat, a posztertől a vászonfotón át az akrilüvegig, minden dekoráció típusnak megvan a helye Önnél is, csak nézze meg jobban a falakat!

CEWE ÜDVÖLŐKÁRTYA

CEWE ÜDVÖLŐKÁRTYA

Az igazi szín kavalkád: intenzív színek, egyszerű formák és vidám minták. Pink, türkiz, sárga, kék és lila színek versenyéről szól ez a trend.

CEWE NAPTÁR

Egyedi naptár – a legszínesebb ajándék

Minden hónap tartogat valami meglepetést? Igen, ha Ön is CEWE NAPTÁRAT készít legjobb felvételeiből! Rengeteg színes háttér, kiegészítő elem és elrendezési javaslat közül választhatja ki az Önhöz legközelebb állót!

Képeslapok

Képeslapok

Amikor a természet és a retró találkozik: zöld árnyalatokat a nappaliba! A zöld számtalan árnyalata jellemzi ezt a trendet: alma, lime, menta, smaragd. Az esetleges egyhangúságon egy kis piros kontraszt segíthet.

CEWE Fali dekoráció

Vászonfotó, Akril vagy alu - és még több!

A fali dekoráció kínálat hasonlít a zöld színek árnyalatának sokaságához. A szoftverben választható kiegészítők és hátterek segítségével bármelyik falat természetes színekbe öltöztetheti.

CEWE Üdvözlőlapok

CEWE Üdvözlőlapok

Fényképes ajándéktárgyak

Fényképes ajándéktárgyak

A klasszikus, amely mindig megújul. Most éppen sárga és élénk rózsaszín kiegészítők teszik különlegessé. Grafikai elemeknek és a fa világos árnyalatainak köszönhetően ez a kombináció megunhatatlan.

Egyedi ajándéktárgyak

Egyedi ajándéktárgyak

Böngésszen a rengeteg fényképes ajándék között! Ruházat, ivóedények vagy okostelefontokok – a trendi minták minden hétköznapi tárgyat kiemelnek a tömegből! A telefon és tablet tokok pl. nem csak védelmet nyújtanak, de minden percben feldobják életét.

CEWE KÉPESLAPOK

CEWE KÉPESLAPOK

CEWE NAPTÁRAK

CEWE NAPTÁRAK

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.