CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes telefon tokok > Bőrtok
Bőr tök rendelés

BŐR TOK TERMÉKINFORMÁCIÓ

Bőr tok
Bőr tok

Az Ön kedvenc motívumával a finom bőr struktúrán!

Mindennek megvan a maga alapja. Ilyenek például az emlékek is, ezek ugyanis látványosan érvényesülnek a legfinomabb bőrön: a bőrtok hátoldalára nyomtatva kiváló kísérőnek bizonyulnak a hétköznapok során – és egyidejűleg megbízható védelmet nyújtanak okostelefonja számára a karcolások és az ütések ellen.

Legfőbb termékjellemzők:

- bőr külső borító

- puha flízből készült belső rész

- teljes felületű nyomat

Tervezzen időálló külsőt saját okostelefonja számára! Elsőként döntse el, hogy személyes bőr tokja fekete, barna vagy fehér legyen – majd válassza ki kedvenc motívumát. Mi felvisszük ezt a finom struktúrájú külső anyaggal rendelkező tokra, amely különleges megjelenést kölcsönöz a képének, és egyúttal gondoskodik a felület érdességéről – így okostelefonja jobban illeszkedik a kezébe. A bőrtok belseje is kellemes tapintású: a flíz anyaggal puha környezetet nyújt mobiltelefonja érzékeny hátoldala számára.

Elegáns megjelenésű stílusos kiegészítő, a személyes fényképének nyomatával – ami félreismerhetetlenné teszi okostelefonját.

A hatalmas modellválaszték miatt bőr tok rendelés esetén először a telefon típusát kell megadnia, majd az adott típushoz elérhető kivitelek közül az Önnek megfelelőt kiválasztania.

7990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.