CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes telefon tokok > Fa tok – kemény
Fa tok – kemény

FA TOK - KEMÉNY - TERMÉKINFORMÁCIÓ

Fa tok – kemény
Fa tok – kemény

A saját fényképével díszített robusztus védőtok finom fából!

Fa tok vagy kemény tok? A döntés nehéz. Pontosabban eddig nehéz volt. A kemény fa tok ugyanis egy termékben egyesíti mindkét változat előnyeit: a kiváló minőségű műanyag robusztus tulajdonságait és a puha valódi fa elegáns külsejét és tapintását.

Legfőbb termékjellemzők:

- valódi falemezből készült tok

- Soft Touch felület

- teljes felületű nyomat

Tervezzen egyedi telefontokot! A természetes fa erezet nem csupán nemes megjelenést biztosít, hanem modellenként eltérő. Azonban nem csupán ez teszi igazán egyedivé a személyes kemény fa tokját: kedvenc fotója mindenki figyelmét felkelti. Fényképét a tok hátoldalán lévő valódi falemezre nyomtatjuk, és azt egy bevonattal ellátva ütés- és karcállóvá tesszük, hogy Ön sokáig gyönyörködhessen a képben. Legyen szó családi fényképről, a kedvenc háziállat fotójáról vagy egy utazás megörökített pillanatáról: legszebb emlékei mindenhová elkísérik Önt a mobiltelefonján.

Természetes megjelenésű stílusos kiegészítő – ami egyben védelmet is nyújt: telefonja a csupán 2,6 mm vékony kemény fa tokon belüli Soft Touch felületnek köszönhetően biztonságosan és csúszásmentesen ül a kézben, ami egyben védelmet biztosít készüléke számára a karcolások és az ütések ellen. A két világ tökéletes elegye, amely külseje miatt az Ön világába is kitűnően beleillik!

A hatalmas modellválaszték miatt kemény fa tok rendelés esetén először a telefon típusát kell megadnia, majd az adott típushoz elérhető kivitelek közül az Önnek megfelelőt kiválasztania.

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.