CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes telefon tokok > Fa tok - vékony
Fa tok – vékony

FA TOK - VÉKONY - TERMÉKINFORMÁCIÓ

Fa tok – vékony
Fa tok – vékony

Valódi fából készült elegáns tok high-tech anyaggal

Mostantól az okostelefon minden egyes kézbevétele örömet okoz majd! És nem csak a szeretteitől érkezett új üzenetek miatt. Az élményt sokkal inkább az elegáns tok okozza: a vékony fa tok természetes megjelenést kölcsönöz okostelefonjának.

Legfőbb termékjellemzők:

- high-tech szénszálas anyag

- védőréteggel rendelkező fa felület

- nyílások a kamera és a kezelőgombok számára

Varázsolja szemrevalóvá mobilját! A vékony fa tok csupán 1,5 mm vastag. A könnyű tok szinte súlytalan – ami az okostelefon védelme tekintetében azonban annál inkább súlyos tényező, hiszen a tok borítója egy szinte elpusztíthatatlan high-tech műanyagból készült, amely megbízható védelmet nyújt telefonja számára a mindennapos használat okozta karcolások és ütések ellen. Kemény fedőlap, elegáns külső: a kiváló minőségű szénszálas fedőlapot valódi fa keret öleli körül, amelynek finom erezete modellenként eltér – ezáltal minden egyes toknak egyedülálló külsőt kölcsönöz. A sima, kellemes felület érdekében a fafelület polírozott. A védőréteggel történő kezelés még ellenállóbbá teszi az anyagot.

Stílusos okostelefon tok, amely hangsúlyozza – nem pedig elrejti - készüléke eleganciáját. Emellett pedig olyan kellemes tapintású, hogy telefonját ezentúl ki sem fogja engedni a kezéből, még akkor sem, ha éppen nem érkeznek új üzenetek.

A hatalmas modellválaszték miatt vékony fa tok rendelés esetén először a telefon típusát kell megadnia, majd az adott típushoz elérhető kivitelek közül az Önnek megfelelőt kiválasztania.

12990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.