CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes telefon tokok > Slim szilikon tok
Slim szilikon tok

SLIM SZILIKON TOK TERMÉKINFORMÁCIÓ

Slim szilikon tok
Slim szilikon tok

Hajszálvékony, pontosan illeszkedik, csúszásbiztos

A tökéletes okostelefon tok megtalálása gyakran jelent nehéz feladatot: némelyik túl vastag, a másik túl vékony, számos közülük túl nehéz és a legtöbb túlságosan szokványos. Ami gyakran közös bennük: a telefon nagy részét eltakarják. Miközben többnyire éppen az elegáns dizájn miatt választják a készüléket!

A vékony szilikon tok tökéletes mindenki számára, aki nem akarja elrejteni a telefonját, de mégis védeni szeretné: a milliméter vékonyságú szilikon rugalmasan a készülék hátuljára és oldalára húzható és úgy áll rajta, mintha ráöntötték volna – mint egy második bőr! A karcsú dizájn megőrzi az okostelefon esztétikáját, különösen jó tapadást biztosít, így a telefon nem csúszik ki olyan gyorsan a kézből – ráadásul ragyogó színekben jeleníti meg kedvenc fotóját. A fotóhoz különböző sablonok, mondások, továbbá fekete, fehér vagy átlátszó háttér közül választhat.

Tervezze egyedi, slim szilikon tokját személyes kinézetűre! Ajándékötlet, amely egyszerre praktikus és stílusos. Ráadásul legszebb emlékei számára tökéletes védelmet biztosít ütés, leesés, karcolás ellen – mindazon sok más emlék számára, amely az okostelefonon található.

Legfőbb termékjellemzők:

- jó fogású anyag

- milliméter vékony tok

- pontos kivágások a kezelőelemek, érzékelők, kamera számára

A hatalmas modellválaszték miatt slim szilikon tok rendelés esetén először a telefon típusát kell megadnia, majd az adott típushoz elérhető kivitelek közül az Önnek megfelelőt kiválasztania.

6990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.