Oct
20
2016

1 óra a gyerekekért!

sos

Októberben, amikor átállunk a téli időszámításra, mindannyian kapuk egy órányi időt a sorstól „ajándékba”. Az SOS Gyermekfalvak most azt kéri, hogy ennek az egy óra megspórolt munkának megfelelő órabérünket fordítsuk a szülők nélkül élő gyerekek megsegítésére. A CEWE dolgozók mellett csatlakozz Te is az adományozókhoz!

Magyarországon 23 ezer gyerekről nem tudnak gondoskodni a szüleik, többségük bántalmazás, elhanyagolás, a szülők szenvedélybetegsége, halála miatt kerül állami gondoskodásba. Közülük az SOS gyermekfalvak 400 gyermek felnevelését vállalja magára: ők biztonságos és szerető otthonban, nevelőszülői családokban élnek, s együtt nőhetnek fel testvéreikkel is.

Az SOS Gyermekfalvak kampányában most arra kér minket, hogy az óraátállításkor nyert egy óra munkát, vagyis az annak megfelelő órabérünk összegét adományozzuk ezeknek a gyerekeknek a megsegítésére.

A CEWE és dolgozói támogatják az „1 óra a gyerekekért” kezdeményezést, kérjük vásárlóinkat is, hogy csatlakozzanak hozzánk, fordítsunk együtt a gyerekek sorsán! Még időben vagyunk! Tovább az adományozó oldalra. 

A CEWE Magyarország az SOS Gyermekfalvak arany fokozatú támogatója, 2015-ben többek között tehetségtámogató program, idén pedig a gyermekek nyári táborozása valósult meg a cég 3-3 millió forintos adományából.

A szerzőről:

Válasz