Oct
28
2014

10 villám tipp CEWE NAPTÁR szerkesztéshez

1. CEWE fényképes naptárt megrendelhet az online felület segítségével, illetve az ingyenesen letölthető rendelő szoftveren keresztül is.

2. A CEWE naptár bármelyik hónappal kezdődhet, sőt az évet is megválaszthatja a termékbeállításoknál.

CEWE naptár termékbeállítások

3. Figyeljen a minőségjelző ikonra. Válasszon olyan fotókat, aminek megfelelő a felbontása. Ezt a rendelő szoftvernél a felső sorban lévő ikonnal ellenőrizheti.

CEWE naptár felbontás

Amennyiben úgy kényelmesebb Önnek, kattintson rá az ikonra, és amíg ismét nem kattint rá, a fotón jelenik meg ez az információ. (Természetesen ez a nyomtatásban nem jelenik meg.)

CEWE naptár minőségjelző ikon

4. További szerkesztési lehetőségeket találhat az alábbi ikonra kattintva. Többek között elemek pozicionálása, szöveg szerkesztése, és a vörös szem korrigálása ikon is ilyen rejtett helyen van.

CEWE naptár további szerkesztés
5. Fotóit továbbszerkesztheti a programon belül is. Kattintson a Fénykép szerkesztése ikonra

CEWE naptár fotó szerkesztés

, és válogasson a lehetőségek között.

CEWE naptár kollázs

6. A fehér háttérszínt rengeteg más színre is meg tudja változtatni. Akár minden oldalhoz más színt és más-más fotóelrendezést választhat.

CEWE naptár háttérszín

7. Egyedi  megoldásokat is választhat, ha az Alapdesign módosítása gombra kattintva, az Egyedül elkészítem lehetőséget választja.

CEWE naptár egyedi elrendezés

8. Itt már szabadon helyezhet el fotókat, szöveget és egyéb díszítő elemeket. Például egymásra helyezheti a fotókat, majd az alsó átlátszóságának megváltoztatásával érdekes kompozíciót hozhat létre. Érdemes bekapcsolni a segítőrácsot a pontos szerkesztés érdekében.

CEWE naptár egyedi megoldások

9. Nézzen körül haladó blogunk galériájában, ahol az egyedi naptársablonokon kívül számtalan hátteret és elemet tölthet le ingyenesen, amit fel tud használni Cewe naptár készítésnél.

10. Ha rendelkezik valamilyen képszerkesztő programmal (pl. Photoshop, Gimp), bármilyen ötletét meg tudja valósítani.  Ehhez szintén az „Egyedül elkészítem” gombot kell választani, majd az ott lévő naptárt és hónap nevet egyszerűen húzza ki oldalra.

Cewe naptár egyedi megoldás

A kész oldalt háttérként szúrja be a naptárszerkesztőbe.

Cewe naptár fotószerkesztővel

A szerzőről:

Válasz