Nov
17
2016

Dzsungelkaland a Pető Intézetben

Óriás levelek, húsos indák, a sűrűben megbújó vadállatok, rikoltozó papagájok – izgalmas dzsungeltúrára indultunk a Pető Intézet közösségi terében a gyerekekkel az őszi élménynapon. Íme az utazásról szóló képriport.

A CEWE munkatársak és a gyerekek is nagy izgalommal várták az újabb közös programot. Sokan már régi barátként üdvözölték egymást, akik pedig most találkoztak először, vidám kézfogás és dzsungeljáték keretében ismerkedtek meg.

Pető Intézet

Aztán a susogó erdő és simogató liánok alagútján megérkezett a csapat az esőerdőbe, pontosabban annak jövőbeli helyére. Itt várta őket a nagy feladat: a gyerekekkel már előre kiválasztott állatok és növények szorgos kezek által előrajzolt mintáit és formáit kellett életre kelteni.  Ez bizony kihívás! Megkezdődött a képek tanulmányozása, a beöltözés, az eszközök előkészítése.

Pető Intézet

Lássunk neki a feladatnak! Az első ecsetvonások mellett volt, aki még saját művét is belekomponált az óriás festménybe. A gyerekek és felnőttek elmélyültek a közös alkotás örömébe.

Pető Intézet

Pető Intézet

Pető Intézet

Íme a csodás végeredmény és a büszke, elégedett alkotógárda.

Pető Intézet

A szerzőről:

Imre Krisztina: Profi fotós, tagja a Magyar Újságírók Országos Szövetségének. Szakterülete a panorámafotózás, virtuális túrák készítése. Tulajdonosa a panoramablog.eu oldalnak. A CEWE hivatalos bloggere scrapbooking, CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztés, Photoshop és fotó témában. A CEWE FOTÓKÖNYV 2005-ös megszületése óta professzionális szintre fejlesztette CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztési tudását, amit azóta is lelkesen ad át valamennyi halado.fotokonyv.hu és cewe.hu/blog blog olvasónknak.

Válasz