Oct
10
2017

Lovasterápia és olaszországi tábor – a CEWE idén is támogatta az SOS gyerekeket

Az SOS Gyermekfalvakban közel 400 olyan gyermek talál otthonra, aki nem a vér szerinti szüleivel él. Bár a szervezet családot és nevelőszülőket biztosít számukra, lehetőség szerint a testvéri köteléket is megtartva, de biztosak lehetünk benne, hogy ezek a gyerekek már megtapasztalták az élet árnyékos oldalát.

Elképzelhető, hogy mekkora öröm számukra, ha a nyári szünetben kiszakadhatnak a megszokott környezetből és új élményekkel, vidámsággal felvértezve térhetnek vissza a hétköznapokba. Ezért is járul hozzá a CEWE Magyarország immár második éve az SOS Gyermekfalvak lakóinak nyári táboroztatásához. A mintegy 3 millió forintos támogatásból idén majdnem száz gyermek a megszokott nyári üdülés mellett többek között egy lovasterápiás, illetve egy olaszországi nemzetközi táborban kapcsolódhatott ki.

A CEWE Magyarország 2015-óta támogatója a hazai SOS Gyermekfalvaknak, a cégcsoport nemzetközi szinten pedig évente 170 ezer eurót fordít a szervezet megsegítésére.

A szerzőről:

Imre Krisztina: Profi fotós, tagja a Magyar Újságírók Országos Szövetségének. Szakterülete a panorámafotózás, virtuális túrák készítése. Tulajdonosa a panoramablog.eu oldalnak. A CEWE hivatalos bloggere scrapbooking, CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztés, Photoshop és fotó témában. A CEWE FOTÓKÖNYV 2005-ös megszületése óta professzionális szintre fejlesztette CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztési tudását, amit azóta is lelkesen ad át valamennyi halado.fotokonyv.hu és cewe.hu/blog blog olvasónknak.

Válasz