Oct
30
2017

Egyszerűen nagyszerű – itt a CEWE PURE fotókönyv alkalmazás

Töltsd le az appot, válassz ki 22 képet a mobilodról vagy tabletedről, és már kész is a személyre szabott CEWE FOTÓKÖNYVED, mindössze pár perc alatt.

Túlzás nélkül forradalmi megoldás született a CEWE háza táján a PURE applikáció megszületésével: ilyen gyorsan és egyszerűen még sosem lehetett fotókönyvet szerkeszteni és rendelni, mint amire most az alkalmazás lehetőséget ad!

Még a CEWE FOTÓKÖNYV legelkötelezettebb hívei is elismerik, hogy fényképeink letöltése a különböző eszközökről, majd rendszerezése, aztán legszebb emlékeink összeválogatása és végül fotókönyvbe szerkesztése kíván azért némi időt és energiát az embertől. És sajnos néha pont az időfaktor az, ami miatt lemaradunk egy-egy remek ajándékozási alkalomról. Például így ünnepek előtt gyakran előfordul, hogy mire a legnagyobb hajtásban észbe kapunk, már nem tudjuk megvalósítani elképzelésinket.

Legalábbis eddig így volt! Mert most már csak le kell töltenünk a CEWE PURE appot a mobilunkra vagy tabletünkre, kiválasztanunk 22 képet közvetlenül az eszközünkről, és az alkalmazás máris egy remek kis 15×15 cm-es, modern, négyzetes formátumú, letisztult könyvbe rendezi azokat. Minden oldalra és a kemény borítós fedélre is egy-egy kép kerül, de természetesen a sorrendet szabadon változtathatjuk, mint ahogy címet és az első oldalpárra saját kis szöveget is írhatunk.

A teljes szerkesztés elejétől a végéig csupán pár percet vesz igénybe, és már nyomhatunk is a rendelés gombra. Hogy aztán nemsokára kézhez kapjuk egyedi, menő tokba csomagolt CEWE FOTÓKÖNYVÜNKET, amely kiváló meglepetés szeretteinknek, barátainknak. De akár saját magunknak is örömet szerezhetünk a legjobb pillanataink, élményeink csokrával.

A szerzőről:

Válasz