Nov
3
2018

Irány a szabadba – Brill napló 5. rész

Egy kutyus életében rengeteg izgalmas dolog történik. Brill, kedvenc Boston Terrierünk mégis azokat a pillanatokat szereti a legjobban, amikor nem történik úgy igazán semmi különleges, csupán nagyokat sétálgat a családjával, és felhőtlenül élvezi az életet. Most erről mesél nektek.

Sziasztok, itt megint Brill! Vágjunk is bele: meséltem már nektek mennyire szeretek sétálni? Még nem? Akkor pont itt az ideje! Martina sok szép helyre visz minket, de kedvencem az otthonunk közelében lévő Duna-part szakasz. Ide kötnek a legszebb emlékeim.

Ha tehetjük, a falkával mindig autóba pattanunk, és pár perc múlva már lent is vagyunk a kedvenc játszóhelyünkön. Itt aztán órákon keresztül képesek vagyunk futkorászni, fürdeni, egymással versenyezni. Persze én úszásban és kötélhúzásban is nagyon ügyes vagyok, de néha azért szoktam hagyni a többieket is nyerni.

Amíg mi játszunk, Martina is sokat szokott sétálni, gyönyörködik bennünk és a természetben. A legtöbbször hoz fényképezőgépet is, itt készülnek rólunk a legszuperebb portrék. Az is előfordul, hogy nem csak a szűk családdal megyünk a Duna-partra, hanem a távoli testvéreink közül is velünk tart valaki. Mindig ilyenkor van a legnagyobb buli!

Persze nem csak a Duna-partra szoktunk ellátogatni. Nemrég a Budai Várat is megnéztük együtt. Mondhatom, hatalmas élmény volt! Persze itt egy kicsit rendesebben kellett viselkednünk, mint általában, de ezt a feladatot is sikerült megoldani. A jutalom pedig igazán remek volt: lenézhettem az egész városra, úgy éreztem magam, mint egy igazi hercegnő!

Nagyon-nagy szerencsénk volt azzal, hogy idén ilyen sokáig jó idő volt, hiszen heteken keresztül csak játszhattunk és játszhattunk. Persze most már következik a téli bekuckolódás ideje, amikor annyi időt nem fogunk tudni a szabadban tölteni. Bár a tesóim meséltek már arról, milyen a hóesés ezt már alig várom, hogy megnézhessem. Biztos izgi lesz!

 

A szerzőről:

Válasz