Dec
7
2018

5 ajándék ötlet, amivel meglephetjük párunk szüleit

Vannak, akik tökéletes új családra lelnek párjuk szüleiben, másoknak olykor nehézséget okoz egy másik família kialakult szokásaiba beilleszkedni. Akárhogy is van, a karácsony remek alkalom, hogy félretegyük az év közbeni súrlódásokat, és megértéssel forduljunk egymás felé. Ezt pedig mi más is segíthetné elő jobban, mint egy szívvel készült személyes meglepetés. Lássunk néhány tippet kedvenc anyósunk, apósunk részére!

 

  1. Egy kép a falon

Az idősebb korosztály is szívesen díszíti lakását, a klasszikus vászonkép pedig jól illik minden enteriőrbe. A vászonfotó nagy előnye, hogy nem egy ismeretlen művész alkotása kerül a falra, hanem a megajándékozott saját családja, kedvenc fényképe, így egészen személyessé téve a meglepetést. A vászonra nyomtatás során a fotó egyedi struktúrát kap, vetekedve egy festmény megjelenésével.


 

  1. Kompakt panoráma fotókönyv

Egy kis könyv, ami az elmúlt év legszebb pillanatait foglalja össze: a közös családi ebédeket, nyaralást, a gyerekek és unokák érdemeit, és persze az ünnepi momentumokat. Nincs olyan szülő és nagyszülő, aki ezt az ajándékot ne fogadná jó szívvel! Az A5-ös méretű kompakt panoráma kivitelben a fekvő típusú digitális fényképek tökéletesen érvényesülnek, ráadásul nem csak a belső oldalak, hanem a borító is egyedi ízlése szerint tervezhető meg fényképeinkből.

 

  1. Fotólánc

A karácsonyi rohanás közepette garantáltan megfordulunk valamelyik drogériában vagy műszaki áruházban. Biztos, hogy már többször el is sétáltunk a CEWE fotónyomtató terminál előtt, amelynek segítségével pillanatok alatt kézhez kaphatjuk fényképeinket, akár közvetlenül a mobilunkról is betöltve azokat. Eszünkbe jutott már, milyen gyorsan és egyszerűen tudunk ezekből kreatív ajándékot készíteni a családtagoknak? Nincs más dolgunk, mint beszerezni egy-két doboz szép színes gémkapcsot és spárgát, majd láncra fűzni a kedvenc képeket.

 

  1. Konyhai naptár

Szerezzünk örömet párunk szüleinek az év 365 napján! Ha az anyósunk egy igazi konyhatündér és mindenkit lefőz a konyhában, akkor bizonyosan sikert arathatunk nála egy konyhai falinaptárral. A legjobb, ha teljesen személyre szabjuk, például elhelyezhetjük benne azokat a recepteket, amiket legjobban szeretünk a családi asztalnál, de éppen az évszakokhoz illő emlékképeinkkel is feltölthetjük. Szerencsére nemcsak rengeteg színből, méretből, hanem a kivitelezést segítő számos sablonból és designelemből is választhatunk a CEWE oldalán, illetve a CEWE Fotóvilág szoftverben is!


 

  1. Üdvözlőkártya

A boltok polcain évről-évre a legkülönfélébb és különlegesebb karácsonyi üdvözlőlapokkal találkozhatunk. De egyik sem olyan meghitt, mintha a saját fotós, magunk által készített képeslap, ami akkor is meglepetés, ha valamiért a személyes találkozás elmarad az ünnepen. De kísérhetjük a karácsonyi ajándékunkat is ezzel, melyre azt a szöveget, idézetet tehetjük rá, amit mi szeretnénk. Természetesen a szebbnél szebb sablonok itt is segítségünkre lesznek. Ötletes és nem kell hozzá mélyen a zsebünkbe nyúlni!

Válasz