Oct
9
2018

5+1 dolog, amivel feldobhatod fényképes CEWE ADVENTI NAPTÁRADAT!

Szinte hihetetlen, mennyire gyorsan repül az idő: az adventi időszak hamarosan itt van.

Tudtad, hogy nálunk nem csak csokis adventi naptárat tudsz rendelni, hanem olyat is, amit te magad tölthetsz fel meglepetésekkel szeretteidnek? Mutatunk pár ötletet, amivel a fotón kívül is igazán személyessé teheted a meglepetést, és még bőven van idő  elkészülni vele!

1. Nyalánkságok, melyek nem ártanak

Van a környezetedben olyan, aki valamiért nem ehet / eszik csokoládét? Itt a megoldás, hogy ő se maradjon ki az adventi ablaknyitogatásból!

Készíts házi nyalánkságokat, melyeket az érintett is elfogyaszthat, vagy töltsd fel csonthéjasokkal, aszalt gyümölccsel az ablakocskákat!

2. Sok kicsi sokra megy

Rejts részeket a CEWE ADVENTI NAPTÁRBA: a sok apróságból aztán összeállhat egy nagy egész. Építőkockák, babaruha kiegészítők, autókerekek, apró parfümös üvegek, minden napra más illatban pompázó kézműves szappankák – bármi, aminek kis részei vagy darabjai beférnek a rekeszekbe.

+ 1 Tuti tipp: rendelj az adventi naptár képéhez illő CEWE PUZZLE-t, melynek darabkáit aztán a kalendáriumba rejtheted.

3. Jókívánságok az igazán vidám napkezdéshez

Csalj mosolyt a családod arcára: a sötét téli reggeleken mindenkinek jólesik egy kis kedvesség. Szép színes cetlikre írj motiváló idézeteket, vidám versrészleteket, vagy megmosolyogtató vicceket. Elolvasásuk után garantáltan boldogabban fog telni a nap.

4. Kis küldetések az eredményes napért

Cetlikre nem csak jókívánságokat, hanem apró feladatokat is írhatsz. Így, aki teljesíti, annak igazán eredményes napot adhatsz ajándékba. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán olyanokra, amik kicsit változatossá teszik a napot.

5. Apró meglepetések a kézműveskedőknek

Ha szeretteid között van olyan, aki imád rajzolni, festeni, gyöngyöt fűzni, vagy bármilyen olyan hobbija van, amihez apró kellékek is kellenek, rejtsd ezeket az adventi naptárba. Aztán csak lesheted, milyen gyönyörű dolgokat fog alkotni belőlük a meglepett.

+ 1 Válassz a sok lehetőség közül! –  Kinder, Ferrero

Ha nem saját ajándékokkal szeretnéd feltölteni a CEWE ADVENTI NAPTÁRADAT, nálunk akkor is rengeteg lehetőség közül választhatsz. Rendelj Ferrero, vagy Kinder csokoládéval töltött, esetleg  saját fotóidat rejtő adventi naptárat, a siker így is garantált lesz!

Teljes fényképes adventi naptár kínálatunkat itt találod.

A szerzőről:

Válasz