Jul
1
2019

A washi tape új keretet ad – egyszerű és olcsó DIY ötlet

A fényképek felrakása a falra mindig olyan bonyolult, nem? Elő kell venni a szöget, a kalapácsot, le kell mérni a távolságokat, hogy egyenlően legyenek elosztva a képek, középen legyenek, aztán be kell ütni a szöget, igazgatni a kereteket, hogy egyenesen álljanak…aztán meg kiderül, hogy az egyik rossz helyen van.

Szíve szerint az ember csak egy csík celluxot használna, hiszen az másodpercek alatt megvan, és ha nincs jó helyen a kép, ugyanennyi idő átvariálni az egész koncepciót. De a cellux olyan…semmilyen. Itt jön képbe a washi tape.

A washi tape szinte minden létező mintázatban kapható. Vannak feliratosak, formásak, szezonálisak (pl. húsvét, karácsony, Valentin nap stb.), az ember a bőség zavarában sokszor nem is tudja, mi tetszik neki a legjobban. Egy ilyen ragasztószalaggal sokkal egyszerűbb a képek felhelyezése, sőt, még tovább is dekorálhatjuk őket! Ha gyurmaragasztót használunk a képek felrakásához, a washi tape-pel mindenféle cifra keretet varázsolhatunk köré.

A washi tape-et a szinte bármelyik kreatív boltban, bevásárlóközpontban beszerezhetjük. A legjobb az egészben, hogy szinte biztosan lesz a közelben egy drogéria vagy műszaki áruház, ahol a CEWE Fotóterminál segítségével azonnal kinyomtathatjuk az általunk vitt pendrive-on vagy a telefonunkon lévő képeket. A képekkel a kezünkben könnyebb lesz kiválasztani a washi tape-et is. Ez a DIY ötlet egyszerű, olcsó és gyors, így akár munka utáni kikapcsolódásként is megvalósíthatjuk.

A szerzőről:

Válasz