Mar
2
2020

Ahány téma, annyiféle CEWE FOTÓKÖNYV – segítünk választani!

Szerkesztéskor a leglényegesebb döntés a típus kiválasztása, hisz ez határozza meg a könyv és a bennük szereplő fényképek megjelenését.

Ha tudjuk, hogy a 6 kiváló minőségű papír közül melyik miért olyan jellegzetes, akkor máris egyszerűbb letenni a voksunkat valamelyik mellett. A továbbiakban a hőn áhított típus kiválasztását könnyítjük meg.

Kezdjük az elején: klasszikus vagy síkban nyitható kötés?

Klasszikus kötésnél az oldalak ragasztással kapcsolódnak a CEWE FOTÓKÖNYV közepéhez. A digitális nyomtatású lapok finoman hajolva követik egymást, az eredmény pedig a valódi könyv érzetét kelti.

Mitől más a síkban nyitható kötés?

Levilágítási (fotóelőhívó) eljárással készül a még élénkebbnek és élesebbnek ható képekért.

Az oldalakat kettesével lamináljuk, ami tartást, ellenállást biztosít. Ennek köszönhető az is, hogy a fotópapíros típusok síkban, 180°-ban nyithatók.

3-féle digitális nyomtatás – 3 különleges hatás

Melyik miért olyan kedvelt?

A digitális nyomtatású CEWE FOTÓKÖNYV minden témához passzol, az összes méretnél kiválasztható. A papír felülete lágy „viaszos” hatást kelt, szépen jeleníti meg például a családi fotók hangulatát.

Magasfényű változata szinte festőivé varázsolja tájképeidet, természetfotóidat. A speciális fényű lakkbevonat pedig védi is a lapokat a nedvességtől, portól.

Az extra matt típus oldalait speciális HD tintával nyomtatjuk, ami lágy kontrasztot ad felvételeidnek. Mivel a borító is mattító eljárással készül, az eredmény letisztult, elegáns.

3-féle eredeti fotópapír a panorámaképek, művészi fotók kedvelőinek

A szatén hatású matt fotópapírral elkerülhetők az ujjlenyomatok. Remek választás nagy színes és fekete-fehér fényképekhez: az esküvői pillanatoktól egészen a művészi fotósorozatokig.

Tündöklő színek köszönnek vissza a fényes fotópapíron. Lehetőséget ad a nyaraláson készült felvételek megőrzésére, két oldalon átívelő tájképek megjelenítésére.

Az extra matt fotópapír tükröződésmentes felülete kellemesen fátyolos hangulatot ad képeidnek. Gyakran rendelt típus babafotókhoz, útikalauz-szerű CEWE FOTÓKÖNYVEKHEZ, így hosszabb szövegekhez is.

Sikerült választani? Mutatjuk, hogyan szerkesztheted meg

Csupán az ingyenesen letölthető Fotóvilág szoftver szükséges. A típus kiválasztása után számtalan szerkesztési lehetőség enged teret kreativitásodnak, így CEWE FOTÓKÖNYVEDET saját ízlésedre alakíthatod.

Bármelyik típusra is essen a választásod, nem szükséges válogatnod a felhalmozódott képeidből, hiszen márciusi akciónk alatt akár 50 oldalig is bővítheted CEWE FOTÓKÖNYVEDET alapáron! Így szinte kétszer több oldalt tölthetsz meg emlékeiddel! Részletes információkat itt találsz.

A szerzőről:

Válasz