Jun
19
2018

Akár egy profi – Könnyen, gyorsan a fotózásról

Vadonatúj fotósorozat

Nagyszerű hírrel jelentkezünk: mostantól a CEWE weboldalán rendszeresen találkozhattok egy új videó sorozattal, amely a fotózásról szól, méghozzá blogger módra!

Takács Nórát valószínűleg nem kell bemutatnunk. Szépségápolással, divattal és különböző házi praktikákkal kapcsolatos videóit már 7 éve követhetitek nyomon Facebookon, Instagramon  és Youtube-on  egyaránt. Számos Cewe-projektben dolgozott már velünk, ez alkalommal pedig egy közös videó sorozattal készülünk nektek, amelyben hónapról-hónapra különböző témákat dolgozunk majd fel: például hogyan öltözzünk, hogyan sminkeljünk, mitől jó egy helyszín, milyen hibát ne kövessünk el, hogyan szerkesszük a már kész képeinket és így tovább egészen addig, amíg profikká nem válunk!

Az első téma a tárgy fotózás. Ti is jártatok már úgy, hogy láttatok egy menő kompozíciót instán vagy Facebookon, megpróbáltátok reprodukálni otthon, de nem igazán sikerült? Ne aggódjatok, nem vagytok egyedül! Akármilyen könnyűnek is tűnik ez, nem az. A fotózásnak megvannak a maga kis trükkjei és praktikái. A videóban Nóra négy fontos lépést fog bemutatni, amelyeket ha sikerül elsajátítanotok, klasszisokkal jobb képeket készíthettek majd, mint korábban.

Aztán persze ne felejtsetek el jó sokat gyakorolni, hiszen a szuper képeket számtalan módon lehet felhasználni: ajándékként a barátaitoknak, dekorációként otthon, vagy ha már tényég nem fértek a szebbnél-szebb képektől, akkor készen álltok egy fotókönyv elkészítésére. Legyen ez a cél! J

A szerzőről:

Válasz