Feb
19
2019

Art fotók

Otthonunk életre keltéséhez szükségünk van az alkotásra, kreativitásunk szárnyalására. A dekorációs megoldások száma végtelen, azonban a kiválasztott technika hatása nagyon is meghatározó.

Minden, ami körülvesz minket a környezetünkben, szerepet tölt be a lelki harmóniánk és kiegyensúlyozottságunk minőségében. A fényképek hatással vannak a lelkünkre, ezért a kép nézegetés tulajdonképpen a lélek terápiája is.

Minden fotónak megvan a saját energiája, áraszthatja ránk a végtelen nyugalmat vagy éppen lendületet is adhat. Így teremtődhet meg a tökéletes harmónia otthonunkban. Mindannyiunknak más az ízlése, más az, ami a biztonságot és a stabilitást jelenti vagy éppen a szenvedélyt. Ezért nagyon fontos, hogy olyan technikát válasszunk a fotókkal való dekorálás közben, amely változatosságot képes hozni az életünkbe.

Csipeszeljünk, fűzzünk fel, szárnyaljon a fantáziánk

Lakásunk szín világának és hangulatának megfelelően, első lépésben válasszuk ki milyen zsinórt, kötelet, vékony fémszálat vagy madzagot fogunk használni az alkotáshoz, amelyre a gyorsan és könnyedén kinyomtatott fotók felkerülhetnek. Különböző színű és formájú csipeszeket kaphatunk a boltokban, melyeket kedvünk szerint helyezhetünk el az általunk választott huzalon.

Ez a praktikus megoldás, igazi játékosságot kölcsönöz az otthonunknak, ugyanis bármennyi helyre elhelyezhetjük, bármilyen elrendezésben és mennyiségben. A képek számát is mi határozzuk meg, kedvünk szerint cserélhetjük, amikor jónak látjuk. Akár évszakonként, akár havonta vagy éppen rendszertelenül is váltogathatjuk őket.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ebben a csodálatos technikában benne van a spontaneitás varázsa. Akár már az aznapi fotóinkat is kinyomtathatjuk a drogériákban és műszaki áruházakban lévő CEWE TERMINÁLNÁL. Más dolgunk pedig már nem is marad, csak haza érve dekorálni. Így legújabb emlékeink azonnal velünk lehetnek, hogy bárányozzák napjainkat.

Vehetünk fém keretet, melyre szintén képeket lógathatunk. Azonban mi magunk is készíthetünk, kicsit vastagabb fém drótból különböző formájú hálókat.

Nemcsak csipeszekkel, de önmagában is kiválóan megállja-e a helyét ez a technika, ugyanis több alakzatban fellógathatjuk a számunkra kedves emlékeket ábrázoló fényképeinket. Mindössze annyi a dolgunk, hogy a frissen kinyomtatott fotókat egy tetszőleges helyen apró lyukakkal fúrjuk át. Így akár egymás után több is felfűzhető egymás alá, de akár tematikusan is rendszerezhetjük őket.

A szerzőről:

1 hozzászólás+ Válasz

  • T. cím!

    Nagyon jó a web oldaluk! Viszont!!!: hogy lehet önökkel kapcsolatba lépni, ha kérdésem van??? nincs e-mail cím megadva. A telefonos ügyfélszolgálaton pedig egész nap egy automata kapcsol be. Igy mégis hogyan kérdezzek?

Válasz