Aug
24
2018

Brill a tökéletes házigazda!

A nagy nyári nyaralásban reméljük senki nem feledkezett meg Brillről, a kis Boston Terrieről, legújabb reklámfilmünk főszereplőjéről. Neki is nagyon mozgalmasan telik a nyara: sokat futkározik a Duna-parton, a melegben jó nagyokat pihen a családjával, és hamarosan nyaralni is megy egy kicsit. Nemrég pedig egy nagyon jó napot töltött együtt az összes testvérével, és azok gazdiaival. Erről fog most mesélni nekünk!

Sziasztok megint, Brill újra jelentkezik! El kell mesélnem nektek milyen szuper napom volt nemrég! A gazdim, Martina egy fantasztikus közös napot szervezett nekünk az összes testvéremmel, és az ő gazdijaikkal. Annyi minden történt, hogy már szinte felsorolni is elfáraszt, de a kedvetekért bevállalom. Majd utána pihenek egy jó nagyot!

Martinával már napokkal korábban elkezdtük a tervezgetést, nagyon izgatott voltam! Ez volt az első ilyen vendégségem, ezért alaposan kivettem a részemet a készülődésből. Modellt kellett állnom, amíg Martina elkészítette a rám hasonlító kis muffinokat, amik az asztal igazi díszei voltak.

Persze nem csak a gazdiknak készítettünk finomságokat, hanem a tesóimnak is. Itt nagyon fontos feladatom volt: én voltam az elő-kostoló. Elsőre könnyűnek hangzik, de nagyon felelősségteljes munka. Rajtam múlik, hogy az ételek olyan finomak lesznek-e, mint amilyennek Martina elképzelte őket. (Persze remekül végeztem a munkámat, a tesóim egyenesen odavoltak ezekért a kutya-nyalánkságokért)

Kaptam még egy nagyon komoly feladatot: felügyelnem kellett a meglepetés csomagok elkészítését. Nagyon kellett figyelnem Martinára, hogy el ne rontsa, és az összes ajándék-zacskóba olyan dolgok kerüljenek, amiknek a tesóim és a gazdijaik is örülni fognak.

Az ajándékcsomagból a kedvenceim a Cewés bögrék voltak, mindegyikre egy-egy tesóm fényképe volt nyomtatva. Amikor csomagoltuk őket, kicsit úgy éreztem mintha ők is ott lennének. (Be kell valljam megpróbáltam velük játszani, de aztán Martina rám szólt, nehogy összetörjem őket.)

A vendégség előtti éjszaka alig bírtam aludni, annyira izgatott voltam. Aztán végre megérkeztek! Persze először mindenki Martinának köszönt, mert az én tesóim nagyon illedelmesek. Össze-vissza puszilgatták, ő azt se tudta melyiküket ölelgesse éppen. Elképesztő nagy volt az öröm! Ezután következett a játék! Egész délután folyamatosan egymást kergettük, birkóztunk, és kötelet húztunk. Persze mondanom sem kell, hogy én voltam az egyik legügyesebb!

Amíg mi játszottunk a gazdijaink husikat sütöttek, és beszélgettek. Nyilván rólunk, hát mi más lehetett a téma! Néha kicsit hallgatóztam, és meg kell állapítanom az összes gazdi imádja a tesóimat, mondhatom nekik is nagyon szuper életük lehet!

Nagyon élveztem a napot a többiekkel, de a végére rettenetesen elfáradtam a sok játéktól. Mondjuk, Martina azt mesélte, hogy minden tesóm szundizott egyet az autóba hazafelé, szóval ők is jól kimerültek. Már alig várom, hogy újra jöjjenek és megint végig játszhassunk egy egész napot.

Ha lemaradtál Brill bemutatkozásáról kattints ide:

https://blog.cewe-community.com/www_cewe_hu_blog/2018/07/19/ismerjetek-meg-brillt-az-egesz-cewe-csapat-legujabb-kedvencet-es-uj-reklamarcat/

A szerzőről:

Válasz