Aug
6
2015

Készíts saját CEWE Receptkönyvet!

Lehet Ön akár a konyha ördöge, vagy csak egy  kezdő háziasszony, aki  összeszedte a család kedvenc fogásait,  jobb nem is történhet receptjeivel, mint hogy egy CEWE FOTÓKÖNYVBEN  összegyűjti őket.
Néhány ötlettel szeretnénk segítséget nyújtani, hogy  könnyen elkészíthesse saját receptkönyvét.

Amire szüksége van:

•    Receptek. Válogassa ki kedvenc receptjeit valamilyen szisztéma szerint. Ha több szakácskönyvet is tervez, akkor lehet csoportosítani ételtípusok szerint, vagy készíthet könyvet a család titkos receptjeiből.
•    Fotók. Egy szép felvétel biztos kedvet ébreszt az étel elkészítéséhez. Ne csak a végterméket fotózza le, hanem a készítés folyamatát is.

Hogyan készül

Első lépés

Töltse le a CEWE FOTÓVILÁG programot.
Miután telepítette, nyissa meg, és válassza ki, melyik formátum a legmegfelelőbb önnek. Rengeteg formátum, méret és papírtípus közül választhat.

Válasszon fotót a borítóhoz.

Válassza ki a CEWE FOTÓKÖNYV típusát.

Második lépés

Készítsen borítót. Lehet ez például egy szép ételfotó. Használja a  háttérbe mindkét oldalra lehetőséget. Készíthet kollázst is, vagy lehet más-más kép a borító elején és hátulján.

Válasszon fotót a borítóhoz,

Válasszon fotót a borítóhoz,

Harmadik lépés

Írjon címet is egy szövegdobozba, és ne felejtse el ezt felírni a könyv gerincére is.

Negyedik lépés

Tervezze meg a könyvet. Döntse el, milyen sorrendben lesznek a receptek. Találjon ki egy elrendezést, és ezt vigye végig az egész könyvön. Sokkal  áttekinthetőbb, és profibb kinézete lesz, ha egy egységes stílust választ.

A szövegdoboz segítségével írjon szöveget.

A szövegdoboz segítségével írjon szöveget.

Fontos javaslat

Annak érdekében, hogy fotói tökéletesen nézzenek ki, a CEWE FOTÓKÖNYV szoftver tartalmaz egy praktikus eszközt. Ha be van jelölve, mindig látja, hogy a fotó felbontása elegendő-e az adott mérethez. Ha sárga vagy piros, inkább vegye kisebbre, vagy válasszon másik képet.

Figyelje a felbontás- ellenőrző ikont.

Figyelje a felbontás- ellenőrző ikont.

Ötödik lépés

Ha elkészült egy oldallal, ami az elképzelése szerint néz ki, ezt az elrendezést el tudja menteni. Kattintson  a felső sávban a megfelelő ikonra, és később ezt a sablont meg fogja találni a saját oldalelrendezések alatt.

Mentse el saját elrendezését.

Mentse el saját elrendezését.

Fontos javaslat

Készíthet könyvet egyszerű, letisztult formában, de ha más elképzelése van, rengeteg háttér közül választhat, sőt újabbakat is letölthet a meglévőkhöz.

Készítse el saját CEWE receptkönyvét.

Készítse el saját CEWE receptkönyvét.

A szerzőről:

Válasz