Jan
1
2021

CEWE tippek egy percben – 2021

2020 nem volt a legegyszerűbb év, és nem tudjuk, hogy 2021 mit tartogat számunkra. Annyit mindenesetre megtehetünk, hogy elhatározzuk, igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni belőle.Az új év mindig ragyogó alkalom arra, hogy új kihívásokat, célokat tűzzünk ki magunk elé. Kívánunk ehhez egészséget, kitartást és sok sikert. Reméljük, hogy idén is velünk tartanak, és az élményeiket egy CEWE FOTÓKÖNYV oldalain örökítik meg. Ehhez nyújtunk segítséget tippjeinkkel.

Az év első ötlete egyszerű, gyors, és emellett látványos is.

Négy fotó kell hozzá, négyzetes formában. Ehhez az „Új fotó”-ra kattintva egy helyőrzőt nyitunk, amit méretezünk.

méret

Ha a helyőrző kijelölése mellett kattint az „Új fotó” gombra, pont olyan méretű sablonokat fog kapni, mint a kijelölt.

helyőrző

Rendezze két sorba, majd az „Elemek igazítása egymáshoz” eszközeivel tudja pontosítani az illeszkedést.

igazítás

A négy fotó középre helyezéséhez használhatja a segédrácsot, aminek a méretezése állítható, ezzel segítve a pontos rendezést.

segédrács

Húzza a fotókat a helyőrzőkre, majd a clipartok „Színek” csoportjából válassza a fehér elemet, fordítsa el 45°-ban, és méretezze úgy, hogy kicsit túlnyúljon a négyes csoporton.

clipart

A jobb oldali „Dekorálás” fülön vegye 0-ra az átlátszóságot, és adjon hozzá fehér keretet, aminek a pozíciója középen legyen.

átlátszó

Ebből az elemből még egyre van szükség, ahol a keret egész vékony és fekete.

keret

A bal felső és jobb alsó kép elhelyezkedését hozza előrébb, ezzel azt a hatást elérve, mint ha a fekete-fehér keret két kép mögé bújt volna.

elrendezés

Még egy fehér clipartot helyezzen a csoport közepére, erre tehet díszítő elemet vagy szöveget.

búék

Ha úgy jobban tetszik, válasszon hozzá hátteret.

háttér

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz