Nov
8
2019

CEWE tippek egy percben – a lényeg a részletekben rejlik 2.

Folytatjuk a múlt héten elkezdett témát, vagyis egy rengeteg ötletet rejtő könyv egyik oldalának feldolgozását. Eddig jutottunk a korábbi cikkben:

Emlékeztetőül ez az eredeti oldal:

Folytassuk a címfelirattal. Ennek árnyékolása különleges térhatást biztosít. Hogy ez se maradjon ki, töltsd le ezt a pár elemet, ami három méretben is tartalmazza a cetlit, bár tetszés szerint tudod méretezni is. Van a csomagban még egy tűzőkapocs elem is, ha rögzítenéd.

Ugyanúgy csak rá kell húzni az oldalra, mint egy fotót.

Írd rá a szöveget kedvenc betűtípusoddal.

A kép „kifolyása” egyszerűen megoldható. Nyiss egy képőrzőt, kisebb méretben, mint az eredeti fotó.

Húzd rá a képet, méretezd ugyanakkorára, mint az alatta lévő, majd tegyél rá egy maszkot, hogy lágy legyen a széle.

Jobb oldali kerek fotó. Ehhez ismét egy olyan keret kell, mint a felette lévő szövegdoboznál (leírása a múlt heti cikkben).

Erre egy fotó és egy maszk, amit a „Formák” között találsz.

Ennek egy cliparttal tudunk keretet adni. Megtalálod a „Formák” között.

Ha a clipart és a kép is ki van jelölve, jobb klikk, és az „Elemek kiigazítása és egy vonalba hozása” funkcióval tudod szépen elrendezni.

Már csak a bal felső sarokból hiányzik egy dátum. Az eredetin még egy megjegyzés szerepel, a kettőt egy vonal választja el, amit most is egy cliparttal tudsz megoldani.

Az elrendezést át lehet másolni egy másik oldalra, és a fotó, szöveg, elemek pillanatok alatt lecserélhetőek.

Ha te is inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz