Dec
3
2021

CEWE tippek egy percben – advent

Az advent a karácsony előtti négyhetes időszak, ünneplése mögött szép és gazdag hagyományok állnak. Bár a legtöbb embernek ez a rohanás hónapja, érdemes időt találni a lassításra is.

Az adventi hagyományokban kiemelkedő szerepe van a gyertyagyújtásnak, jellemzően négy gyertya kerül az adventi koszorúra, és a karácsonyig tartó négy vasárnap egyikén gyújtunk meg egyet-egyet.

A készülődés minden pillanatát érdemes kiélvezni és megörökíteni, hogy jobban megmaradjon emlékezetünkben. A CEWE FOTÓKÖNYV oldalán is megjelenhet a gyertyamotívum, erre mutatunk példát.

Négy keskenyre méretezett helyőrzőben helyezze el a fotókat.

Ha a gyertyák színét szeretné szimbolizálni, tegyen rá vékony színes keretet. Árnyékkal a térhatást adja meg.

A gyertya lángjának formáját a sarkak kialakításával adhatja meg.

Helyezzen rá egy színátmenetes lapot korábbi készletünkből, készítsen még három másolatot, és illessze a „lángot” a képek tetejére.

A díszítéshez használt elemet ebben a készletünkben találja.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz