Nov
1
2019

CEWE tippek egy percben – a lényeg a részletekben rejlik

A CEWE KÖZÖSSÉG galériája az ötletek kiapadhatatlan tárháza. Most is egy ott található könyv adta az inspirációt a mai tippekhez. Egyetlen oldalán is annyi izgalmas megoldás van, hogy egy egyperces bejegyzésbe el sem fér, így jövő héten folytatjuk.

Ha te is inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Érdemes végignézni az egész könyvet, már a borító magazin stílusa is egész különleges. Az alábbi oldal elemei és szerkezete többször visszatér a könyvben, így elég másolni, majd frissíteni a szükséges részeket.

A nagy fotó helyőrzőjének elhelyezése után a díszítő csíkok következtek. Különböző vastagságban megtalálhatóak a Clipartokon belül a „Vonalak” csoportban. Ha ott nincs, a „Tovább” gombra kattintva lehet letölteni.

Láthatóan két részből áll, a felirat címke alatt megszakad. A két rész igazítása nagyon egyszerű, ha bekapcsolod az intelligens segédvonalakat a kis mágnes ikonnal.

Ugyanez kerül a kép alá is csak fordított sorrendben.

A bal felső sarokban lévő térkép szintén a Clipartok közül van, ahol sok más város is megtalálható. Ha pont olyan nincs, ami neked kellene, a Google képkeresője biztos segítségedre lesz.

A színeket tetszés szerint alakíthatod a clipartra duplán kattintva megnyíló ablakban.

A jobb felső fotónak kerete is van, ezt csak akkor tudod kialakítani, ha már a fotót is elhelyezted benne.

A szöveg a kép egy részét is takarja, ezt kétféleképpen is ki lehet alakítani. Az egyik, ha a szövegdoboznak egy háttérszínt adsz.

Mivel a háttér fehér, a legjobb választás a szöveg mögé is azt tenni.

Az alatta lévő szövegdobozt több lépésből lehet összehozni. A fehér alap egy clipart a „Színek” csoportból. A fekete kerethez egy kicsit kisebbre méretezett képőrző kell, bele bármilyen fotó, mert az átlátszóságát teljesen le kell venni, majd a „Színes keret” fülön lehet beállítani a keret színét és vastagságát.

A nyíl két clipart egymás mellett.

Mindkettőt kijelölve, egyszerre lehet mozgatni őket.

Az „INFÓ” felirat szintén kapott egy fehér háttérszínt, így úgy tűnik, mint ha megszakadt volna a vonal.

A bal alsó sarokban lévő zászló megtalálható a clipartok „Országok csoportjában”. Az „Oldalszám beillesztése” ikonnal megszámozhatjuk a fotókönyv oldalait.

A megjelenő ablakban sok paramétert megadhatsz.

Ha az utazás több országot érintett, a kis zászlóval jelölhetjük az egyes oldalakon, hogy hol jártunk.

Eddig jutottunk el, és jövő héten folytatjuk. 🙂

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz