Sep
20
2019

CEWE tippek egy percben – beállítások

Egy egyszerű és gyors tipp következik, ami nagyon meggyorsítja a munkát, ha szoktál alkalmazni keretet, árnyékot vagy a sarkok kerekítését.

Ha mindezt a beállításoknál adod meg, minden fotóra érvényes lesz, amit használsz. Beállítások > Díszítő elemek, és ott add meg az értékeket.

Mivel itt nem látod a végeredményt, érdemes először a szokásos módon megnézni, hogy milyen értékek legyenek.

A Beállítások ablakban két dolgot tehetsz.

  • Megadod az értékeket, de nem kapcsolod be, vagyis nem teszel pipát a kis négyzetbe. Ebben az esetben a felhasznált képeknél ugyan nem lesz rajta a hatás automatikusan, de ha a szerkesztőben mész a „Dekorációk” bármely elemére, ott alapból az az érték lesz, amit a beállításoknál megadtál.
  • Bekapcsolod, és akkor minden fotón rajta lesz a megadott értékekkel.

Ezeket persze bármikor megváltoztathatod. Természetesen az új beállítás csak az új fotókra fog hatni.

Ráhúzol pár képet az oldalra, és mindegyiken ott van az, amit megadtál.

Lehet manuálisan rendezni, vagy a Space (szóköz billentyű) nyomogatásával a program különböző rendezési terveket ajánl fel. Bármelyik képnél egyenként is módosíthatod a keretet, árnyékot, sarkokat.

Az újabb képek ismét a beállításban megadott szerinti kerettel jelennek meg, azokra nincs hatással az egyenkénti módosítás.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz