Sep
20
2019

CEWE tippek egy percben – beállítások

Egy egyszerű és gyors tipp következik, ami nagyon meggyorsítja a munkát, ha szoktál alkalmazni keretet, árnyékot vagy a sarkok kerekítését.

Ha mindezt a beállításoknál adod meg, minden fotóra érvényes lesz, amit használsz. Beállítások > Díszítő elemek, és ott add meg az értékeket.

Mivel itt nem látod a végeredményt, érdemes először a szokásos módon megnézni, hogy milyen értékek legyenek.

A Beállítások ablakban két dolgot tehetsz.

  • Megadod az értékeket, de nem kapcsolod be, vagyis nem teszel pipát a kis négyzetbe. Ebben az esetben a felhasznált képeknél ugyan nem lesz rajta a hatás automatikusan, de ha a szerkesztőben mész a „Dekorációk” bármely elemére, ott alapból az az érték lesz, amit a beállításoknál megadtál.
  • Bekapcsolod, és akkor minden fotón rajta lesz a megadott értékekkel.

Ezeket persze bármikor megváltoztathatod. Természetesen az új beállítás csak az új fotókra fog hatni.

Ráhúzol pár képet az oldalra, és mindegyiken ott van az, amit megadtál.

Lehet manuálisan rendezni, vagy a Space (szóköz billentyű) nyomogatásával a program különböző rendezési terveket ajánl fel. Bármelyik képnél egyenként is módosíthatod a keretet, árnyékot, sarkokat.

Az újabb képek ismét a beállításban megadott szerinti kerettel jelennek meg, azokra nincs hatással az egyenkénti módosítás.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz