Jun
12
2020

CEWE tippek egy percben – betűmaszk másképp

A CEWE FOTÓVILÁG programban a betűmaszkkal betű alakúra formázhatjuk fotóinkat. Kreatív és látványos megoldást érhetünk el úgy is, ha a fotót a betű mögé helyezzük. Mutatjuk, hogyan:

Válasszon olyan betűtípust, ami alatt még jól látszik a fotó. Nyisson az „Új fotó” gombbal egy új helyőrzőt, húzza bele a fotót és méretezze akkorára, hogy ne lógjon ki a felette levő betű alól.

Mivel a szövegréteg mindig felül van, arrébb kell húzni, hogy a fotót szerkeszteni tudjuk. Egy-két próbálkozás után biztos sikerül a pontos illesztés. Az árnyék térhatást kölcsönöz a betűnek.

Nem minden karakternek van zárt része, de a maszkok segítségével lehet úgy módosítani, hogy azokhoz is illeszkedjen.

Ha valamilyen clipart-ot helyez az oldalra, érdemes a színeit a betűk színére változtatni. Az elemre kattintva a „Clipart szerkesztése” ablakban a „Szerkesztőfelület színének kiválasztása” funkcióval tud színmintát venni.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz