Feb
7
2020

CEWE tippek egy percben – betűtípus ajánló Valentin-napra

Valentin-napra sokféle fotós ajándékot készítünk, és ilyenkor valószínűleg valami kedves szöveget is írunk hozzá. Rengeteg ingyenesen letölthető font készletet lehet találni a neten, most ezekből ajánlunk egy párat.

A gépünkre telepített betűkészlet a CEWE FOTÓVILÁG programban is elérhető. Egy probléma szokott lenni, hogy nem tartalmaz bizonyos ékezetes betűket. Ezt vagy a szöveg írásánál kell figyelembe venni, vagy egy korábbi cikkünkben leírtak szerint érdemes pótolni.

Mbak Endang Love

Ő és ű betűket nem tartalmazza.

Lovely Valentine

Sajnos ennél egyik ékezetes betű sincs, de használhatjuk csak egy szó első betűjeként, a többihez meg választunk másik típust, ha szükséges.

Fool For Love Font

Ebben minden ékezetes betű benne van.

Cupid de Locke

ű és ő hiányzik.

Love Letters

Sajnos ebben sincs ékezetes, de a szeretlek szóban szerencsére nincs is szükség rá:)

Kinkie

ő és ű betű hiányzik.

Heartland

Itt is csak az ő és ű hiányzik.

Érdemes pár dingbat-ot is letölteni, ezek betűképek, az egyes betűk helyett valamilyen grafika jelenik meg.

Sexy Rexy Smitten

KR Valentine Kids 2006

My Valentines Love

A különböző típusokat keverni is lehet, így még különlegesebb lesz a végeredmény.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz