Dec
20
2019

CEWE tippek egy percben – boldog karácsonyt!

2 in1 ezen a héten:) Először is nagyon boldog, vidám percekben gazdag karácsonyt kívánunk! Legyetek sokat szeretteitekkel, pihenjetek sokat és közben ne felejtsetek el fotókat készíteni, hogy az emlékek ne fakuljanak meg az évek során. A fotók legjobb helye egy CEWE FOTÓKÖNVY oldalain van, ahol a vizuális élmény találkozhat a történet írásos megörökítésével, így biztosítva, hogy könnyen felidézhető legyen minden esemény.

És hogy a heti tipp se maradjon el, jöjjön ennek térhatású keretezésnek a leírása.

Az alapot két háromszög alakú clipart adja, amit a „Formák” csoportban találsz. Könnyen méretezhető a fotóhoz. Átszínezni kétszer rákattintva a „Clipart formázása” ablakban lehet. Legyen sötétszürke.

Kell még egy hasonló, akár újból ráhúzzuk, akár ebből egy másolat. Átforgatva illeszd össze, a színe legyen fehér.

Erre jön egy clipart a „Színek” csoportból. Legyen kicsit kisebb, mint a háromszögek. Színe tetszés szerinti, de érdemes a háttér színéből választani.

Most egy képőrző kerül rá, amit úgy helyezz el, hogy szélesebb rész látszódjon az alatta lévő elemből. Ez a „paszpartu”.

Jöhet rá a fotó pici kerettel és árnyékkal.

A felirathoz két tipp. Egymással harmonizáló, de különböző stílusú betűtípusokat érdemes keverni. A szavakat jobb először egymástól külön szerkeszteni, és csak utána összerakni.

Így könnyebb kezelni és kijelölni a szavakat.

Már csak egy-két díszítő elem hiányzik, és kész.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL? Töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3.000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz