Dec
20
2019

CEWE tippek egy percben – boldog karácsonyt!

2 in1 ezen a héten:) Először is nagyon boldog, vidám percekben gazdag karácsonyt kívánunk! Legyetek sokat szeretteitekkel, pihenjetek sokat és közben ne felejtsetek el fotókat készíteni, hogy az emlékek ne fakuljanak meg az évek során. A fotók legjobb helye egy CEWE FOTÓKÖNVY oldalain van, ahol a vizuális élmény találkozhat a történet írásos megörökítésével, így biztosítva, hogy könnyen felidézhető legyen minden esemény.

És hogy a heti tipp se maradjon el, jöjjön ennek térhatású keretezésnek a leírása.

Az alapot két háromszög alakú clipart adja, amit a „Formák” csoportban találsz. Könnyen méretezhető a fotóhoz. Átszínezni kétszer rákattintva a „Clipart formázása” ablakban lehet. Legyen sötétszürke.

Kell még egy hasonló, akár újból ráhúzzuk, akár ebből egy másolat. Átforgatva illeszd össze, a színe legyen fehér.

Erre jön egy clipart a „Színek” csoportból. Legyen kicsit kisebb, mint a háromszögek. Színe tetszés szerinti, de érdemes a háttér színéből választani.

Most egy képőrző kerül rá, amit úgy helyezz el, hogy szélesebb rész látszódjon az alatta lévő elemből. Ez a „paszpartu”.

Jöhet rá a fotó pici kerettel és árnyékkal.

A felirathoz két tipp. Egymással harmonizáló, de különböző stílusú betűtípusokat érdemes keverni. A szavakat jobb először egymástól külön szerkeszteni, és csak utána összerakni.

Így könnyebb kezelni és kijelölni a szavakat.

Már csak egy-két díszítő elem hiányzik, és kész.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL? Töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3.000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz