Aug
16
2019

CEWE tippek egy percben – borító tipp

Ha kezünkbe veszünk egy könyvet, az első, amit megnézünk rajta, az a borító. A könyvesboltban is sokszor elég, ha az megragadja a figyelmed, biztos, hogy kézbe veszed, és elolvasod, miről is szól. Pont ilyen fontos a CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztésénél erre külön figyelmet fordítani. A mai tippünk nagyon egyszerű, csak a könyv gerince kapott egy színt vagy textúrát. Ha jól választasz színt, ami a háttérhez, fotóhoz passzol, hatásos eredményt érhetsz el.

Itt az egész borítón van egy fotó, de persze lehet valamilyen háttérrel indítani, amin egy vagy több kép van.

A fekete szín a színes, világos fotóhoz jó választásnak tűnt. Egyik lehetséges megoldás egy színes clipart használata. Ezt a clipartok között a „Színek” csoportban találod. Az a szürke sáv, ami a képen látszódik, a nyomtatott könyvön már nem lesz ott, az csak egy szövegdoboz, ha írnál a gerincre.

A másik lehetőség, ha egy képkeretet teszel oda.

És erre valamilyen textúrát. Az interneten rákeresve, lehet találni olyan oldalakat, ahonnan ingyenesen is le lehet tölteni különböző textúrákat. Ez egy sima jpg fájl, pont olyan, mint bármely fotó, így ugyanúgy lehet használni. Egy közeli kép, amin látszik a bőr struktúrája.

A gerincre fel lehet írni a könyv címét, illetve választhatsz például az effektlakkozott clipartokból is díszítő elemet.

Egyszerű, gyors, és mégis nagyon látványos megoldás.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz