Oct
11
2019

CEWE tippek egy percben – bújtatott fotó

A CEWE FOTÓVILÁG programban rejlő lehetőségek rengeteg kreatív megoldást tesznek lehetővé. Ilyen például ez a bújtatott fotó is.

Elkészítése rendkívül egyszerű. Helyezd a fotót az oldalra.

Válassz hozzá egy színben passzoló elemet a Clipartok között a Színek csoportból. A színét könnyen meg tudod változtatni, ha duplán rákattintasz. A Clipart formázása ablakban választhatsz másik színt, vagy a „Szerkesztőfelület színének kiválasztása” segítségével választhatsz színt a fotóról, vagy az oldalon lévő bármely elemről.

Jobb klikk a cliparton, és helyezd a fotó mögé.

Még egy ugyanilyen színű clipartra lesz szükség, ebből méretezel egy csíkot, amit ott helyezel el, ahol a bújtatást szeretnéd látni. Természetesen ez a fotó felett van.

Már el is készült. Ezzel a módszerrel persze ezer más módon is bújtathatunk el fotót. Itt például egy kör és egy háromszög találkozása adja a hatást, némi árnyékkal kiemelve.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz