Oct
11
2019

CEWE tippek egy percben – bújtatott fotó

A CEWE FOTÓVILÁG programban rejlő lehetőségek rengeteg kreatív megoldást tesznek lehetővé. Ilyen például ez a bújtatott fotó is.

Elkészítése rendkívül egyszerű. Helyezd a fotót az oldalra.

Válassz hozzá egy színben passzoló elemet a Clipartok között a Színek csoportból. A színét könnyen meg tudod változtatni, ha duplán rákattintasz. A Clipart formázása ablakban választhatsz másik színt, vagy a „Szerkesztőfelület színének kiválasztása” segítségével választhatsz színt a fotóról, vagy az oldalon lévő bármely elemről.

Jobb klikk a cliparton, és helyezd a fotó mögé.

Még egy ugyanilyen színű clipartra lesz szükség, ebből méretezel egy csíkot, amit ott helyezel el, ahol a bújtatást szeretnéd látni. Természetesen ez a fotó felett van.

Már el is készült. Ezzel a módszerrel persze ezer más módon is bújtathatunk el fotót. Itt például egy kör és egy háromszög találkozása adja a hatást, némi árnyékkal kiemelve.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz