Jul
19
2019

CEWE tippek egy percben – CEWE FOTÓVILÁG 6.4 Asszisztens

A CEWE FOTÓKÖNYV Asszisztens pillanatok alatt elkészít egy fotókönyvet a megadott beállítások alapján. A legfrissebb, 6.4-es verzió ebben is hozott újdonságokat.

Behúzhatsz akár több száz képet is, majd az asszisztensben beállítod, hogy hány oldalon hány fotót szeretnél látni.

Ha kevesebbre állítod a fotók számát, mint amennyit behúztál a munkaterületre, az asszisztens választ a meglévőkből. A kiválasztás a képek élessége, fényereje, színintenzitása és hasonlósága alapján történik.

Ezután a „Stílus kiválasztása” gombra kattintva eldöntheted, melyik stílus tetszik. Egyszerűen az egérrel rá kell dobni a könyvre. Végigpróbálhatod az összes variációt, rengeteg különböző design áll rendelkezésre.

Amennyiben a fotók tartalmazzák a felvétel helyének GPS adatait, lehetőség van rá, hogy az első oldalra egy térkép kerüljön, a képek helyének megjelölésével.

Itt még nem lehet szerkeszteni, ehhez a „Javaslat ellenőrzése és szerkesztése” gombra kell kattintani. Bármin lehet változtatni, háttereken, elrendezésen, kereteken, árnyékon, és egyszerűen cserélhetjük a fotókat is.
Az ellenőrzés után már csak egy lépés marad hátra, a CEWE FOTÓKÖNYV megrendelése.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

A szerzőről:

Válasz