Jan
11
2019

CEWE tippek egy percben – csillagjegyek

 

Új év, új tervek, új CEWE FOTÓKÖNYV. Életünk eseményeit érdemes megörökíteni, hogy az emlékek a következő generációnak is megmaradjanak. Ha éves albumot tervez, jobb folyamatában készíteni, hisz olyankor még frissek az élmények, könnyebben tudjuk felidézni és leírni azokat. Van, aki hetente rak össze egy dupla oldalt, és van, aki havonta. De lehet olyan könyv is, amibe a család, barátok születésnapja kerül bele. Ilyenkor használhatunk díszítésként csillagjegy clipartot. Erre mutatunk példát.

 
  • Helyezze el a fotókat az oldalon.
 

 
  • A clipartok közül először a formáknál a kört tegye az oldalra, majd a megfelelő csillagjegyet. Ha ezt nem találja akkor a clipartoknál alul a Tovább gombra kattintva, újabb elemeket tölthet le. A További kategóriák közt a Csillagjegy résznél találja meg.
 

 
  • A clipart-ra duplán kattintva, bármelyik színösszetevőt tudja módosítani.
 

 
  • A fotókhoz tehet keretet és árnyékot, illetve írhat szöveget, vagy használhat egyéb díszítő elemet is.
 

 

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hiszen hétről hétre újabb tippeket adunk! A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon is. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Válasz