Mar
20
2020

CEWE tippek egy percben – effektlakk

Az effektlakkal a fotókönyv borítóján lehet egyes elemeket és a szöveget kiemelni. Arany, ezüst és klasszikus effektlakk áll rendelkezésre, mely nem csak csillogó színével, hanem dombornyomásával is különleges hatást ér el. Az „Effektlakkozás” menüpontnál választhatsz.

Mikor melyik típust? Az teljesen egyéni, leginkább a háttér, a színek, a fotó és a téma szerint érdemes eldönteni, hogy melyik a legalkalmasabb. A bordóhoz például egy arany keret igazán jól mutat. A kereteknél külön csoportban vannak azok az elemek, amik kifejezetten az effektlakkhoz készültek.

Az effektlakkos elemet lehet kombinálni valamelyik maszkkal is.

Egy borítón csak egyfajta típus használható, így, ha a kép kerete vagy egy elem arany, a szövegnek is annak kell lennie.

Nem minden betűtípus engedélyezett, ha be van kapcsolva az effektlakk funkció, akkor a betűtípusok között már csak az jelenik meg, amit ki lehet választani.

A klasszikus effektlakk nagyon hasznos tulajdonsága, hogy teljesen átlátszó, így bármilyen színre rátehető, a domborúság alatt a fotó vagy háttér színe jelenik meg.

Az effektlakkos elemek megtalálásának leggyorsabb módja a kiválasztás szűrése a legördülő menüben. A „Tovább” gombra kattintva további elemeket tudsz letölteni.

Az effektlakkozás felárral jár (részletek az árlistában).

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz