Nov
19
2021

CEWE tippek egy percben – egyszerűből különleges

A CEWE FOTÓKÖNYV készítése igazi kreatív munka. Hogy milyen lesz, az kizárólag az alkotón múlik. Lehet a könyv csak eszköz arra, hogy helyet kapjanak a felvételek, szöveg és díszítés nélkül, és tervezhet szemet gyönyörködtető különleges oldalakat is a CEWE Fotóvilág program segítségével.

Mai tippünkben arra mutatunk pár példát, hogy mennyit változtat egy oldalon pár nagyon egyszerű szerkesztési tipp, amit pillanatok alatt meg lehet valósítani.

nagy fotó

Igazán látványos nagy fotó, melyet cím és rövid szöveg egészít ki. Átmenetes maszk, egy jól megválasztott betűtípus, minimális díszítés. Nem vonja el a figyelmet a fotóról, inkább kiemeli azt.

átmenet

Itt egy oldalon két fotó szerepel, úgy tűnik, nem nagyon van lehetőség más elrendezésre.

elrendezés

Csak clipart és keret, valamint egy szolid háttér kellett ahhoz, hogy különleges oldal legyen.

clipart

Ez a fotó megérdemel egy egész oldalt.

oldal

Ahhoz, hogy a fő témát kiemelje, próbálkozhat kreatív megoldásokkal. Bár a fotó minden részlete így nem látszódik, de a hangulat mindenképp megmaradt.

maszk

Több fotó esetén is egyedit alkothat pár kattintással.

több fotó

Színes clipart, keret és háttérpapír teremtett szép kompozíciót az öt fotóból.

kompozíció

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz