May
8
2020

CEWE tippek egy percben – elrendezési tippek

A CEWE FOTÓVILÁG legújabb verziója tartalmaz pár olyan újdonságot, ami egyszerűbbé teszi a munkát, ha a teljesen egyedi tervezés mellett döntünk.

Már az elején kérhetjük, hogy olyan oldalak jelenjenek meg, amiken nincs helyőrző, így nem kell azokat kitörölni ahhoz, hogy a saját elképzelésünket valósítsuk meg.

Ha egy helyőrző ki van jelölve, akkor ugyanakkora lesz a következő is, ha az „Új fotó” ikonra kattintunk. Ha enélkül választjuk ezt a funkciót, az alapértelmezett méret jelenik meg. Mi van akkor, ha különböző méreteket szeretnénk rendezni? Több lehetőségünk is van.

Az összes elemet legegyszerűbben úgy lehet kijelölni, ha az egér bal gombját nyomva tartva, húzunk egy kijelölést, ami mindegyik elemet érinti. A másik megoldás az, hogy a CTRL lenyomásával kattintunk sorban mindegyikre. Mind a két esetben az elsőre kijelölt körül egy vékony kék keret látható. Igazításnál ez lesz a mérvadó. Az elemek szélességének kiigazítása esetén minden elem azonos szélességű lesz. A magasság kiigazításánál a magasság változik egyformára. Az „Elemek méretének illesztése” menüpontra kattintva mindegyik helyőrző akkora lesz, mint az először kijelölt.

Az elrendezést tükrözhetjük a másik oldalra.

Illetve tükrözhetjük ugyanazon az oldalon is. Függőlegesen:

Vízszintesen:

Ezek az eszközök gyorsabb és pontosabb munkát tesznek lehetővé, érdemes kipróbálni!

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz