Jan
24
2020

CEWE tippek egy percben – évkönyv

Az év eseményeinek összefoglalása az egyik leggyakoribb téma, ami a CEWE FOTÓKÖNYV lapjain megjelenik. Készíthetsz az elmúlt évről, vagy szerkesztheted úgy is, hogy folyamatosan havonta alkotod meg az oldalakat. Minden évben megosztunk naptársablonokat, amiket fel lehet használni a fotók időpontjának jelzésére és egyben díszítésként is. Heti tippünk erről szól. Töltsd le a sablonokat.

Ha a tavalyi évet kezded feldolgozni, innen töltsd le a sablont

Vagy:

Ha már most elkezded az idei évet, és hónapról hónapra haladsz, a 2020-as naptársablonokat innen töltheted le:

A rengeteg típus közül a „Betekintő” mappában találod azt, ami a mintaoldalon van.

Először egy nagy fotó került az oldalra, rá egy maszk az „Átmenetek” közül. A „Tovább…” gombra kattintva több hasonló maszkot tölthetsz le.

Jöhetnek a fotók. Ha mindet kijelölöd, a Space nyomkodásával újabb és újabb elrendezéseket kínál fel a program. Árnyék és keret is kerülhet rá.

Maradhat fehéren is a háttér, de választhatsz egyet a készletből.

A naptársablonnak nincs háttere, a korábbi cikkben leírtak szerint készült egy hozzá, és egy „Shadow” keret tette térhatásúvá.

A naptárral:

Egy cliparttal ki lehet emelni a napot vagy napokat is.

Dupla kattintásra megnyílik a Clipart formázása ablak, ahol át lehet színezni, ha úgy jobban tetszik.

A hónapot jelölő betű egy ingyenesen letölthető készletünkből való. Ennek színét a CEWE képnézőben tudod megváltoztatni, ami szintén az elemre történő dupla kattintással érhető el.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz