Apr
27
2020

CEWE tippek egy percben – fali dekorációk egyéni méretben

Legyen szó akár klasszikus vagy modern, elegáns vagy rusztikus stílusú fali dekorációról, a CEWE FOTÓVILÁG szoftverben szerkeszthetők között biztosan találunk többet is, melyekkel mosolyt csalhatunk szeretteink arcára. Egy-egy kellemes pillanatot idéző fotó tárul majd szemük elé kicsomagolás után, így válnak a személyes emlékképek családtagjaink, barátaink lakásának mindennapi díszeivé.

A CEWE FOTÓVILÁG legújabb, 7.0.2-es verziójában egy nagyon hasznos újdonsággal találkozunk egyes CEWE FALIDEKORÁCIÓ típusoknál. Ilyen például a habkarton fotó, az akrilüveg fotó, az alu- vagy a galéria fotó, amelyeknél már egyedi méretű dekorációkat is rendelhetünk.

Bármelyiket is választod, a méreteknél megjelent az „Egyéni méret”

A habkarton, akrilüveg, alufotó esetétben 100 x 150 cm, a galéria fotónál 90 x 120 cm a maximum, ezen belül bármilyen méretet megadhatsz. Így egész biztos nem vágódik le semmi kedvenc fotódból.

Csak egy-két kattintás, és pár nap múlva már kedvenc fotód lakásod dísze lesz.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Válasz