Nov
13
2020

CEWE tippek egy percben – festői oldal

Egy CEWE FOTÓKÖNYVBE több-kevesebb fotót helyezünk el, és ezek között vannak kedvencek, melyeket érdemes jobban kiemelni. A CEWE Fotóvilág program eszközei a legkülönbözőbb technikák elkészítésére adnak lehetőséget, ilyen ez a “festmény” oldal is.

Csak pár lépés, hogy elkészítse. Helyezzen el az oldalon egy nagy méretű fotót.

Jobb oldalon az „Elrendezés” fülön látni a méretét, ez a következő lépést egyszerűsíti majd.

A fotón dupla kattintásra megnyíló CEWE Képnézőben a stilizáló effektek között találja a „Gyenge kontúrok” elnevezésű szűrőt, mely grafikus rajzot készít a fotóból.

Mentés után még egyszer illessze be ugyanezt a fotót az oldalra, a méretezésnél használja az első kép adatait, így biztosan ugyanakkora lesz. Ha a „Dekorálás” panelen ideiglenesen csökkenti a kép átlátszóságát, könnyebb pontosan egymásra illeszteni a két fotót.

A felső képre jöhet egy maszk, hogy átmenet legyen a két fotó közt. A felső kép szélességének csökkentésével az alsóból több válik láthatóvá.

Akár így is maradhat, ha további módosítást szeretne, válassza a CEWE Képnézőben a stilizáló eszközöknél az „Olajfestmény” hatást.

Akár többször is alkalmazhatja a szűrőt, egészen addig, míg elégedett lesz az eredménnyel.

Kedvenc fotója így különleges helyet foglal el CEWE FOTÓKÖNYVÉBEN.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz