Jan
10
2020

CEWE tippek egy percben – fotókidolgozás

Ezt a méretet általában azok szokták rendelni, akik valamilyen bedugós fotóalbumba helyezik el a képeket, pedig ez a méret is ragyogóan alkalmas lakásdekorációs célokra. Erre mutatunk most példát.

fotófal

Érdemes az elrendezést előre eltervezni, és a kereteket a terv alapján megvásárolni. A fotók mérete teljesen azonos, a játékosságát az adja, hogy a keretek mérete különböző.

Az azonos mérethez a „Klasszikus” típust kell választani. Ez azt jelenti, hogy a kész kép aránya 2:3 lesz, ami a 10-es méret esetén 10 x 15 cm-t jelent. Az „Eredeti” típusnál minden képpont megmarad, így ha olyan eszközzel fotóztál, ami nem ilyen arányú képeket készít, más lesz a méret. Több eszköz esetén meg előfordulhat, hogy különböző szélességű képeket kapsz, ami ehhez a dekorációhoz nem megfelelő. A „Klasszikus” típusnál arra kell figyelni, hogy ha az eredeti képnek nem ez az aránya, akkor le fog vágódni belőle. A CEWE FOTÓVILÁG programban pontosan látszódik, hogy mi az a rész, ami levágódik.

Klasszikus

A CEWE képnéző szerkesztési lehetőségeit a fotókidolgozásnál is használhatjuk. Jelen esetben a képek fekete-fehérek lettek.

FEKETE-FEHÉR FOTÓ

Az árnyékok világosításához is van eszköz:

CEWE FOTÓVILÁG

A képeket egyenként alakíthatjuk tetszésünk szerint, így egy rendelésből lehet fekete-fehér és színes fali díszünk is.

fotófal

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz