Jan
10
2020

CEWE tippek egy percben – fotókidolgozás

Január hónapban akciós a 10-es méretű normál fotókidolgozás. A részletekről itt olvashatsz.

Ezt a méretet általában azok szokták rendelni, akik valamilyen bedugós fotóalbumba helyezik el a képeket, pedig ez a méret is ragyogóan alkalmas lakásdekorációs célokra. Erre mutatunk most példát.

fotófal

Érdemes az elrendezést előre eltervezni, és a kereteket a terv alapján megvásárolni. A fotók mérete teljesen azonos, a játékosságát az adja, hogy a keretek mérete különböző.

Az azonos mérethez a „Klasszikus” típust kell választani. Ez azt jelenti, hogy a kész kép aránya 2:3 lesz, ami a 10-es méret esetén 10 x 15 cm-t jelent. Az „Eredeti” típusnál minden képpont megmarad, így ha olyan eszközzel fotóztál, ami nem ilyen arányú képeket készít, más lesz a méret. Több eszköz esetén meg előfordulhat, hogy különböző szélességű képeket kapsz, ami ehhez a dekorációhoz nem megfelelő. A „Klasszikus” típusnál arra kell figyelni, hogy ha az eredeti képnek nem ez az aránya, akkor le fog vágódni belőle. A CEWE FOTÓVILÁG programban pontosan látszódik, hogy mi az a rész, ami levágódik.

Klasszikus

A CEWE képnéző szerkesztési lehetőségeit a fotókidolgozásnál is használhatjuk. Jelen esetben a képek fekete-fehérek lettek.

FEKETE-FEHÉR FOTÓ

Az árnyékok világosításához is van eszköz:

CEWE FOTÓVILÁG

A képeket egyenként alakíthatjuk tetszésünk szerint, így egy rendelésből lehet fekete-fehér és színes fali díszünk is.

fotófal

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3.000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz