Mar
5
2021

CEWE tippek egy percben – fotókönyv fejezetek

fejezet

CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztésekor különböző módokon bonthatjuk szakaszokra a tartalmat. Évkönyvnél lehet hónapokra vagy eseményekre, utazáskor városokra, ha egy helyen nyaralunk, akár napokra. Egységes és áttekinthető lesz fotókönyvünk, ha ezt a tagolást valamilyen formában megjelenítjük. Erre mutatunk most példát.

Clipartok → Térkép szimbólumok között található ez a kis jelölő, de választhat a Formák csoportból kerek, négyzetes vagy más alakzatot is.

térképjelölő

Ennek van egy kis árnyéka, ami a későbbi szerkesztés során el fog tűnni egy vonal mögött. Ha mégsem, akkor a „Clipart szerkesztés” panelen színezze át a háttér színére.

színek módosítása

A jelölőhöz is választhat más színt. Kijelölve jobb klikk és másolás, majd beillesztés. Billentyűparanccsal egyszerűbb, Ctrl+C-vel másol, Ctrl+V-vel beilleszt. Készítsen annyit, amennyire szüksége van.

másolás

A „Elrendezés” panel eszközeivel tudja szabályosa elrendezni. Az egyenlő távolság eléréséhez a felső és alsó elemet húzza a helyére, a többi elem elosztását a program elvégzi a jelölt ikonra kattintva.

elrendezés

A clipartok „Vonalak” csoportjában található elemmel kötheti össze a jelölőket. Fordítsa el 90 °-kal, illessze a helyére, majd a „Síkok elrendezése” funkcióval helyezze hátrébb. A jelölőkre írhat, vagy újabb clipartot is tehet rá.

vonalak

Azt a jelölőt, ami az adott oldal vagy oldalak témáját mutatja, színezze más színre.

átszínezés

Jól áttekinthető, dekoratív megoldás.

dekoratív

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz