Jun
17
2022

CEWE tippek egy percben – fotózzon textúrákat

Utazások során általában igyekszünk minden programot, érdekes pillanatot megörökíteni, hogy majd egy CEWE FOTÓKÖNYV lapjai őrizzék meg ezeket az emlékeket. Érdemes időt szánni arra is, hogy textúrákat fotózzon, mert ezek jól mutatnak háttérként vagy díszítő elemként.

Az egyszerű textúrák megtalálása nem egy bonyolult feladat. Mindenhol ott vannak körülöttünk, a téglafaltól a fűig mindent lefényképezhet. Egyedi, szép és figyelemfelkeltő textúrákat találni viszont egy kicsit nehezebb. De ha egyszer elkezdi keresni a mintákat és textúrákat, egyre jobban észre fogja venni őket, és hamarosan rá fog érezni, hogy mi az, ami jól mutat majd a fotókönyvben.

A textúrafotózásnál minden a mintákról, a színekről és a részletekről szól, és ezeknek a kombinációja mind hozzájárul egy gyönyörű fotóhoz.

Fontos, hogy merőleges tartsa a gépet, hogy ne torzítsanak a vonalak. Figyeljen a megvilágításra is. A legjobb időpont az, amikor felhős az idő, és nincs közvetlen napfény, amely megvilágítja a fotózott felületet. A felhők egy nagy természetes soft-boxként működnek, így a fény nagyon lágy lesz.

Ezen az oldalon a háttér, a Güell Park csempéi és a jobb oldalon a kis négyzetekben lévő képek is mind textúrák, melyek jól kiegészítik a többi fotót.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Nem lehet hozzászólni