Jul
10
2020

CEWE tippek egy percben – geometrikus formák

Egy egymással harmonizáló maszk és clipart használata szemet gyönyörködtető eredményhez vezethet. A CEWE FOTÓVILÁG programban a maszkok és clipartok között is van „Formák” csoport, és ezekben találhat egymáshoz illő elemeket. Ehhez mutatunk most pár példát. Kerekített sarkú maszk.

forma

Egy hasonló clipart díszítéssel, melynek színét tetszés szerint meg lehet változtatni.

clipart

Nem csak azonos formát használhatunk, a fotó szögletességét jól kiegészíti a kerek elem.

kör

Itt a négy fotó sarkai a Dekorálás fülön a „Sarkok mérete és alakja” funkcióval lett alakítva, és színes keretet kapott. A választott négyzetes clipartban ugyanez a forma köszön vissza.

sarok

Itt két átszínezett háromszög adja a kiegészítést, melyre díszítő szegély került.

szegély

A megszakított négyzet látványos keretbe foglalja a képet.

keret

Ez a clipart érdekes kiegészítője a fotónak.

rombusz

Még izgalmasabbá tehetjük, ha ebből az elemből még egy kerül az oldalra. Az „Elrendezés” fül eszközeivel rendezhetjük úgy, hogy a két azonos elem fedésben legyen, az egyik a fotó alatt, a másik a fotó felett legyen.

igazítás

Ha a felső clipart átlátszóságát csökkentjük, a kép átsejlik alatta.

átlátszóság

Ezt a technikát nagyon kreatívan lehet alkalmazni. Itt is két clipart van fedésben, az alsónak van kerete, de mivel az a fotó alatt van, egy része nem látszik. A felső elem itt is kicsit átlátszó.

színezés

Kialakíthatunk felületet szöveg írására is.

szöveg

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz