Feb
19
2021

CEWE tippek egy percben – háromszögek

Bár ezzel az elrendezéssel a fotóknak csak kis részletét lehet megmutatni, igazán mutatós, szemet gyönyörködtető megoldás.

Nyisson egy helyőrzőt.

Húzza rá a háromszögletű maszkot, amit a clipartok között a „Formák” csoportban talál. Ha ott nincs, akkor a „Továbbiak letöltése” feliratra kattintva töltheti le. (elemszám: 46506, a keresősávba beírva is megtalálhatja)

Ha az elem kijelölése mellett kattint az „Új fotó” gombra, ugyanakkora helyőrzőt nyithat, amit a 12903 számú maszkkal alakíthat háromszögűre.

Készítsen még további két háromszöget, 60 és 120 fokkal elforgatva.

A forgatás értéke attól is függ, hogy az álló vagy a fekvő háromszög maszkot választotta. Ismételje meg a másik oldalon.

Rendezze el az elemeket. Ehhez érdemes jól felnagyítani a munkafelületet, illetve a segédrácsot bekapcsolni.

Helyezze rá a fotókat. A képek a sablon forgatása szerint szintén elfordulnak.

Amennyiben nem így szeretné, jobb oldalon, a szerkesztés fülön a „Fotó forgatása a keretben” eszközzel tudja korrigálni.

Lehet mindegyik háromszögön fotó, vagy tehet rá szöveget, clipartot. Színezéshez használhatja ingyenesen letölthető készletünket, vagy húzzon rá bármilyen fotót, és dupla kattintással nyissa meg a CEWE Képnéző alkalmazást. A Testreszabás fülön a „Festés” eszköznél válasszon egy színt, akár a fotóról.

Majd a kép teljes felületét fesse be az ecsettel.

Válasszon hátteret, és díszíthet további clipartokkal is.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz