Feb
19
2021

CEWE tippek egy percben – háromszögek

Bár ezzel az elrendezéssel a fotóknak csak kis részletét lehet megmutatni, igazán mutatós, szemet gyönyörködtető megoldás.

Nyisson egy helyőrzőt.

Húzza rá a háromszögletű maszkot, amit a clipartok között a „Formák” csoportban talál. Ha ott nincs, akkor a „Továbbiak letöltése” feliratra kattintva töltheti le. (elemszám: 46506, a keresősávba beírva is megtalálhatja)

Ha az elem kijelölése mellett kattint az „Új fotó” gombra, ugyanakkora helyőrzőt nyithat, amit a 12903 számú maszkkal alakíthat háromszögűre.

Készítsen még további két háromszöget, 60 és 120 fokkal elforgatva.

A forgatás értéke attól is függ, hogy az álló vagy a fekvő háromszög maszkot választotta. Ismételje meg a másik oldalon.

Rendezze el az elemeket. Ehhez érdemes jól felnagyítani a munkafelületet, illetve a segédrácsot bekapcsolni.

Helyezze rá a fotókat. A képek a sablon forgatása szerint szintén elfordulnak.

Amennyiben nem így szeretné, jobb oldalon, a szerkesztés fülön a „Fotó forgatása a keretben” eszközzel tudja korrigálni.

Lehet mindegyik háromszögön fotó, vagy tehet rá szöveget, clipartot. Színezéshez használhatja ingyenesen letölthető készletünket, vagy húzzon rá bármilyen fotót, és dupla kattintással nyissa meg a CEWE Képnéző alkalmazást. A Testreszabás fülön a „Festés” eszköznél válasszon egy színt, akár a fotóról.

Majd a kép teljes felületét fesse be az ecsettel.

Válasszon hátteret, és díszíthet további clipartokkal is.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz