Oct
22
2021

CEWE tippek egy percben – háttér, mint díszítőelem

Ahogy a fotózásnál is fontos a kompozíciót szem előtt tartani, a fotókönyv tervezése során ugyanígy gondolnunk kell rá. Egy CEWE FOTÓKÖNYV nem csak a fotókról szól, hanem egy történetről, amit el szeretnénk mesélni.

A hátterek nagy hatással lehetnek az egész könyv hangulatára. Sok esetben tökéletes megoldás, ha sima fehér marad a háttér, és van, mikor egy jól megválasztott mintás kiegészíti a képeket.

Érdemes variálni, hogy a sokfotós oldalak közé kerüljön pár olyan is, ahol egy kedvenc fotó fókuszba kerülhet.

Példánkban ezt a hátteret használtuk.

háttér

Az elegáns, finom textúra kiemelheti kedvenc fotóját. Tehát rá clipartot a háttérből vett színnel.

clipart

Vagy választhat egy hozzáillő más árnyalatot is.

sötét

A semleges clipart kiemeli a fotót, de érvényesülni hagyja a mintás hátteret.

semleges

Egy dupla oldalt befedő fotónál sem kell lemondani róla, az átlátszóság csökkentésével különleges hatást érhetünk el. A kép a CEWE fotószerkesztőjében kapta meg a szépia hatást.

dupla

Választhat olyan maszkot, ami itt-ott átengedi a hátteret.

maszk

Itt színes clipart adja az oldal keretét, a falevélhez egy bármilyen fotót a CEWE fotószerkesztőben fessen át tetszés szerinti színre, majd húzza rá a levél alakú maszkot, és csökkentse az átlátszóságot. A falevél egy korábbi készletünkben található.

háttér

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz