May
22
2020

CEWE tippek egy percben – idézetek

Egy fotókönyv mindig egy történet is. Mesélnek a fotók, és a szöveg is, ha írunk hozzá. Nem mindenki szereti hosszasan kommentálni az eseményeket, ilyenkor akár egy jól eltalált idézet is megteszi.

Egy jó idézet bölcs és szellemes, segít kifejezni a mi belső érzéseinket, gondolatainkat is néhány szóval. Egy híres ember szavai értékes tanácsok lehetnek. Akár vicces, inspiráló vagy érzelmes, tökéletes kiegészítője lehet a fotóknak akkor is, ha nem érzünk késztetést arra, hogy mi fogalmazzuk meg azt, ami a fotókról eszünkbe jut. Emellett kiváló díszítő elemként is szolgálnak, ha jól megválasztjuk a betűtípusokat.

Írhatunk akár versrészletet is. Például készül az esküvőre egy vendégkönyv, tehetünk be fotókat a jegyesfotózásról, egy-egy verset, és helyet hagyhatunk a vendégeknek is, hogy pár szóval köszöntsék az ifjú párt.

vendégkönyv

Az utazásainkról szóló fotókönyv oldalain is jól mutat.

utazás

Egy szép idézet a családi albumban elmondja helyettünk, mit érzünk.

gyerekek

Ha nekiállunk a szerkesztésnek, érdemes időt szakítani idézetek keresgélésére, és arra is, hogy a CEWE FOTÓVILÁG szövegszerkesztő eszközeit használva, különleges kinézetet adjunk ezeknek a soroknak.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz