Sep
13
2019

CEWE tippek egy percben – inspiráció

Tart a szeptemberi CEWE FOTÓKÖNYV akció! Akár 74 oldalt is rendelhetsz 26 áráért. Részletes infót itt találsz. A kuponbeváltásról itt van leírás.

A múlt heti egypercesben tippeket adtunk a fotókönyv elkészítéséhez. Az utolsó tipp az volt, hogy inspirálódj a CEWE KÖZÖSSÉG könyveiből.

Heti cikkünk erről szól.

A „Részletes keresés” gombra kattintva, kiválaszthatod, hogy melyik ország mintakönyveit szeretnéd megnézni. Így nem csak a magyar könyveket látod, hanem a többit is.

Több mint tizenhétezer termék! Hatalmas mennyiség, és rengeteg ötletet lehet ellesni. Nézzünk egy könyvet. Jobb oldalon van egy kis ikon, amivel teljes képernyős nézetre lehet váltani.

Már a borítón megakad az ember szeme – ezért is fontos a borító – , pedig igazán nincs sok minden rajta. Hófehér háttér, egyetlen egy fotó, amin egy ajtóra írt szöveg van Liguriáról. A vékony keret és a szöveg színe ugyanaz a kék, mint ami a fotón található.

A könyv szerkesztése letisztult és szép. Ahogy a korábbi cikkben is javasoltuk, van bevezetés, tárgyalás, befejezés. A bevezetés az első szimpla oldal. Visszatér a kék szín, ami tökéletes a fehér háttérrel. Pár fotó, a helyszín és dátum leírása.

A belső oldalakat mind a harmonikus és egyszerű szerkesztés jellemzi. Visszatérő elem a vonal az oldalak alján, ahol a város neve szerepel. Mindenhol fehér a háttér, amit esetleg egy-egy maszkolt és halványított fotó díszít.

Jó ötlet a jobb oldalon látható színes clipart is a fotó alatt, ami keretként szolgál. Látni, hogy a színét a fotón lévő cserép színéből választották. Üde színfolt a megbillentett fotó is.

Az utolsó oldal kis összeállítás a kimaradt fotókból.

Hogy mi az, ami inspirál egy könyvben, az persze változó. A legkisebb ötlet is jól jöhet, de másolhatod a teljes oldalt is. Például ezt.

A könyvben lévő elrendezések nagy része megtalálható a CEWE FOTÓVILÁG programban, vagy kis módosítással átalakítható.

És ez még egyszer, majd elhelyezve a dupla oldalon.

Az oldal alján lévő vonal a clipartok között van.

A nagy fotóra egy maszk került, és egy kis halványítás.

Ha a város nevét és a vonalat kijelölöd, Ctrl+C-vel másolás, majd Ctrl+V-vel beillesztés (ezek a kijelölés után jobb klikkre is megjelennek), a többi oldalon egyszerűen el tudod helyezni, biztosan ugyanoda kerül. A város nevét át lehet írni.

Bár hangulatában más a fotók miatt, de szerkesztésileg hasonló, mint az az oldal, ami az inspirációt adta.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz