Jan
7
2021

CEWE tippek egy percben – játék a sarkokkal

sarkok

A sarkok alakításával érdekes kompozíciókat hozhatunk létre.

Négy fotóra van szükségünk, kettőnek a mérete 9 x 13,5 cm, kettőnek 9 x 9 cm.

méret

A sarkok alakítását a képen látható módon kell elvégezni. Jobb oldalt → Dekorálás → Sarkak mérete és alakja. Ahhoz, hogy a négy sarkot külön lehessen szerkeszteni, a kapocs ikonra kell kattintani. Az érték a gömbölyű és a homorú esetében is 50. A színes keret szélessége 3 mm.

kerekítés

A képek alatt egy kerek clipart van.

kör

A négy fotót úgy kell illeszteni, hogy a fehér keret szépen összesimuljon. Érdemes ránagyítani, illetve a feljebb lévő kép átlátszóságát kicsit visszavenni az illesztés idejére.

keret

Az egésznek a tetejére jön még egy fotó, aminek a sarkai kerekítettek (érték:100), és olyan széles fehér keretet kap, hogy az alatta lévő fotókat fedje.

fotó

Az átlátszóság 0 legyen, így a kép eltűnik, csak a keret marad. Ez foglalja egy keretbe a négy képet.

keret

Már csak a díszítés marad hátra. A téli clipartok között található elem átlátszóságának csökkentésével “havazás” hatást érhetünk el.

hó

Egy körív és egy mintás elem díszíti még a kompozíciót. A rétegek elhelyezkedését a jobb oldalon az Elrendezés fülön lévő „Síkok elrendezése” eszközzel lehet beállítani.

clipart

Igazán látványos megoldás, érdemes kipróbálni.

kompozíció

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz