Dec
17
2021

CEWE tippek egy percben – karácsonyfa háromszögekből

A sok-sok szép karácsonyi fotó mellett jól mutat ez a háromszögekből kialakított fa. Nem a fotó kap itt főszerepet, de hangulatos kiegészítője lehet az oldalnak.

A választott fotóra húzza rá a háromszögletű maszkot.

Legegyszerűbb, ha a képen látható elemszámot beírja a keresőmezőbe, így rögtön megjelenik. Ha mégsem, akkor a „Továbbiak letöltése” gombra kattintva, ugyanígy rákereshet. Amennyiben nem látja a keresőmezőt, a „Beállítások” ablakban a „Szerkesztő” fülön jelölje be az „Elemszám keresőmező megjelenítése” funkciót.

maszk

Ebből készítsen pár másolatot, és méretezze mindegyiket az előzőnél 2 cm-rel – vagy annyival, amennyivel jónak látja – kisebbre.

másolat

Ha az összes elem megvan, igazítsa el az „Elemek igazítása egymáshoz” eszközeivel.

A fotót is úgy állítsa be, hogy a részletek folytatódjanak a következő elemben. Kis „lábat” is készíthet hozzá.

karácsonyfa

Pár clipart a karácsony kategóriából:

clipart

És kész is van az ünnepi hangulatú oldal.

CEWE FOTÓKÖNYV

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz